Menu Mijn account

Polygon

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 1,06065339
-6.70%24H

Wij ondersteunen alleen de ERC20 variant.

Polygon (MATIC) kopen doet u met Bitcoin Meester

Polygon beschrijft zichzelf als een Layer 2-schaaloplossing die sidechains gebruikt voor off-chain berekening, terwijl tegelijkertijd de beveiliging van activa wordt gewaarborgd met behulp van het Plasma-framework en een gedecentraliseerd netwerk van Proof-of-Stake (PoS) validators. Matic wil het platform zijn waarop ontwikkelaars gedecentraliseerde applicaties op een veilige en gedecentraliseerde manier implementeren en uitvoeren.

Let op! Wij bieden de ERC-20 variant aan.

Grafiek Polygon

Wat is Polygon?

Polygon is een platform met als doel een toekomst te ondersteunen waarin verschillende blockchains samen kunnen werken. Het platform wil een een groot netwerk maken met onderlinge verbondenheid, waar huidige problemen van blockchains worden opgelost.

 

Zo lopen veel blockchain platformen tegen grenzen aan. Een veelgehoord probleem is schaalbaarheid. De blockchain zou zo niet klaar zijn voor een brede acceptatie. De snelheid op het netwerk is nu al soms te laag en transacties worden niet snel genoeg uitgevoerd. Polygon wil dit probleem oplossen door gebruik te maken van sidechains. Dit is een vertakking van de blockchain, in dit geval ook wel mainchain genoemd. De sidechain en mainchain werken samen, en door deze oplossing wordt er ruimte gecreëerd op de mainchain waardoor deze sneller kan werken. 

Eenvoudig en snel handelen via Bitcoin Meester

Het opzetten van een account en het kopen en verkopen van cryptovaluta kan eenvoudig bij Bitcoin Meester. Na het aanmaken van een account voeren wij een verificatie uit, waarbij wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan volgens de richtlijnen van de AVG. Wij stellen u in staat om snel crypto’s te kopen en te verkopen en bieden kortingen aan op de transactiekosten als u meer handelt. 

Nog vragen?

Lees ook onze sectie met veelgestelde vragen, blader door onze handleidingen of neem een kijkje op de kennisbank. Als u de gewenste informatie en antwoorden niet kan vinden helpt onze helpdesk u graag verder. Gebruik de chat, stuur ons een e-mail of bel met onze medewerkers van de helpdesk. Onze experts staan u graag te woord!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.