Menu Mijn account

Polygon

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 1,01306010
-5.24%24H

Polygon (MATIC) kopen doet u met Bitcoin Meester

Polygon beschrijft zichzelf als een Layer 2-schaaloplossing die sidechains gebruikt voor off-chain berekening, terwijl tegelijkertijd de beveiliging van activa wordt gewaarborgd met behulp van het Plasma-framework en een gedecentraliseerd netwerk van Proof-of-Stake (PoS) validators. Matic wil het platform zijn waarop ontwikkelaars gedecentraliseerde applicaties op een veilige en gedecentraliseerde manier implementeren en uitvoeren.

Let op! Wij bieden de ERC-20 variant aan.

Grafiek Polygon

Lagere kosten en gebruiksvriendelijker met Polygon

Naast puur technologische overwegingen, worden sommige blockchain-implementaties verhinderd van hun massale acceptatie door hoge de hoge transactiekosten. Aangezien de betaling van tokens in ruil voor diensten of transacties de ruggengraat is van de micro-economie van veel cryptoprojecten, koos het team van Polygon voor schaalvoordelen als oplossing. Het beschikt over een speciale laag waarop de producenten van de blocks een groot aantal transacties verwerken waardoor hun kosten laag blijven. De interoperabiliteit en soepele overgang van de main chain naar de Matic chain zou ook de gebruiksvriendelijkheid moeten verbeteren.

Wat is het doel van het Matic token?

De token die u bij Bitcoin Meester kunt kopen is ontwikkeld om een aantal verschillende rollen te vervullen. Zo is het een betalingseenheid op het Polygon waarmee gebruikers van het netwerk met elkaar kunnen afrekenen. Daarbij wordt de token ook uitgekeerd aan gebruikers die bijdragen aan het netwerk en het Polygon ecosysteem in leven houden. Denk hierbij aan het leveren van computerkracht voor block validaties. Op 24 april 2019 werd er een token sale gehouden via het Binance launchpad platform.

Eenvoudig en snel handelen via Bitcoin Meester

Matic token kopen doet u eenvoudig en snel via Bitcoin Meester, heeft u al een account? dan kunt u direct aan de slag met Matic kopen! Heeft u nog geen account? Dan zult u deze moeten aanmaken alvorens u aan de slag kunt gaan met Polygon kopen. Niet gevreesd, een account openen kost u slechts enkele minuten. Heeft u hulp nodig bij het openen van een account? Indien Matic niet uw voorkeur betreft kunt u een kijkje nemen bij Dash, Tron of Bitcoin. Dan zitten onze helpdesk medewerkers voor u klaar. Onze helpdesk is 7 dagen per week te bereiken via e-mail. Indien uw voorkeur uitgaat naar telefonisch contact is dit ook mogelijk. Onze medewerkers zijn via telefoon of via de chat te bereiken op maandag tot en met vrijdag tussen 09:00-17:00 uur. Wij wensen u veel succes met Polygon kopen!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.