Menu Mijn account

Polymesh

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,16224858
-2.71%24H

Polymesh (POLYX) kopen met iDEAL en verkopen

Bent u op zoek naar een eenvoudige, veilige en snelle manier om Polymesh te kopen en deze te betalen met iDEAL of Bancontact? Zoek dan niet verder. U bent bij Bitcoin Meester aan het juiste adres. Wij bieden u meer dan 200 verschillende cryptovaluta aan om te kopen en te verkopen wanneer u maar wil.

Grafiek Polymesh

Wat is Polymesh?

Polymesh is een platform dat is opgericht om assets (oftewel alles wat iets waard is) uit te brengen op de blockchain. Zo kunnen bedrijven hun aandelen of leningen uitbrengen op de blockchain. Dit maakt het voor iedereen toegankelijk in plaats voor slechts grote investeerders. Daarnaast betekent het ook dat de transactiekosten voor het verhandelen lager zijn. Bedrijven kunnen verschillende zaken op de blockchain zetten. Dit kunnen dingen zijn die makkelijk te verhandelen zijn op beurzen, zoals aandelen of leningen (obligaties). Ook zaken als bedrijfspanden of een bepaald patent wat ze ontwikkeld hebben kunnen op de blockchain uitgebracht worden.

Waarom POLYX?

POLYX is de munt die hoort bij het Polymesh platform. Het heeft hierop een aantal functies, met de voornaamste dat POLYX munten door uitbrengers van assets als onderpand gebruikt worden en het als betaalmiddel dient op het netwerk.

Verder dient het voor de betaling van transactiekosten. Als het aantal gebruikers van Polymesh stijgt, zal de noodzaak van POLYX ook stijgen. Dit kan positief zijn voor de koers. Daarnaast wordt POLYX gebruikt om ontwikkelaars van het platform te betalen.

Handelen via Bitcoin Meester

Het opzetten van een account en het kopen en verkopen van cryptovaluta kan eenvoudig bij Bitcoin Meester. Na het aanmaken van een account voeren wij een verificatie uit, waarbij wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan volgens de richtlijnen van de AVG. Wij stellen u in staat om snel crypto’s te kopen en te verkopen en bieden kortingen aan op de transactiekosten als u meer handelt.

Komt u er toch niet uit?

Neem een kijkje op onze FAQ. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op per mail via helpdesk@bitcoinmeester.nl of telefoon op 085 007 6000.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.