Menu Mijn account

Populous

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,64682120
0.53%24H

Wat is Populous?

Gericht op het MKB, heeft Populous of PPT zich gevestigd als een bijna unieke valuta in zijn marktsector. Populous neemt de blockchain op in de vorm van een P2P-uitwisseling. Een tamelijk klassiek systeem, dat zijn originaliteit vindt in de uitgesproken ambitie om transacties binnen het MKB (kleine en middelgrote ondernemingen) te vergemakkelijken. Bitcoinmeester biedt u de mogelijkheid om Populous te kopen en te verkopen middels iDeal of Bancontact.

Grafiek Populous

Koop en verkoop Populous op Bitcoin Meester

Net als BitShares, PinkCoin of Aeternity, is het kopen en verkopen van Populous tokens eenvoudig op Bitcoin Meester. Het platform dat u transactiefaciliteiten biedt. Dankzij maximaal 2% transactiekosten vindt u verschillende relevante tools om uw marges vast te stellen. Met de calculator die u tot uw beschikking heeft, kunt u - uiteraard inclusief alle kosten -berekenen hoeveel u na het wisselen ontvangt. Een eenvoudige manier om uw winst in realtime te bekijken.

Bitcoinmeester cryptocurrency-handel

Bitcoin Meester is in de eerste plaats een transparant handelsplatform voor cryptocurrency. Een modern en eenvoudig te gebruiken platform. Naast dat u gebruik kunt maken van onze mobiele app, een grafiek te zien krijgt en betaalmethoden kunt gebruiken zoals iDeal of Bancontact doet u alles via een betrouwbare en intuïtieve interface.

Uitzonderlijke ondersteuning voor Populous-handel

Heb je vragen over blockchain, crypto-currency in het algemeen, proof-of-work of slimme contracten? Neem dan eens een kijkje op onze blog of neem contact op met onze medewerkers, hetzij via e-mail, chat of telefonische ondersteuning.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.