Menu Mijn account

Power Ledger

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,14581837
-0.96%24H

Power Ledger (POWR) kopen met iDEAL via Bitcoin Meester

Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van POWR, de token van Power Ledger. POWR is gemakkelijk te kopen en verkopen via Bitcoin Meester. U kunt simpelweg geld storten via iDEAL of Bancontact en direct beginnen met handelen. Wilt u hulp bij het opzetten van een account of de aan- en verkoop van cryptovaluta? Raadpleeg dan onze helpdesk, de contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.

Grafiek Power Ledger

Wat is Power Ledger?

Power Ledger is een platform met als doel peer-to-peer uitwisselen van energie mogelijk te maken. Het maakt gebruik van een blockchain, een gedeelde database die informatie elektronisch opslaat, om energie te volgen en uit te wisselen. Power Ledger wil een marktgedreven, democratisch energienetwerk aanbieden waar consumenten een keuze hebben over hun energie.

 

Power Ledger biedt grotendeels drie functies aan. Ten eerste kan er energie geruild en gevolgd worden. Consumenten kunnen direct onderling energie uitwisselen en een keuze maken welke energie ze willen gebruiken. Daarnaast is er een marktplaats waar aanbieders van energie kunnen verdienen aan hun assets, ofwel al hun items met waarde. Ten slotte kunnen er milieugoederen veiliger, transparanter en efficiënter uitgewisseld worden. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld certificaten voor energie.

 

De token van Power Ledger heet POWR en is nodig om deel te nemen in het netwerk. Zo dient het bijvoorbeeld als een vereiste vergunning voor bijvoorbeeld vastgoedontwikkelaars en bedrijven die werken met duurzame energie.

Handelen via Bitcoin Meester

Ons platform is laagdrempelig en u kunt gemakkelijk beginnen met het handelen in cryptovaluta. Een account is simpel gemaakt en door ons geverifieerd. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om volgens de richtlijnen van de AVG. Ook bieden wij korting op de transactiekosten als u meer handelt. 

Heeft u nog vragen?

Als u meer wilt weten kun u onze FAQ pagina, handleidingen en kennisbank bekijken. Ook hebben we een blog met het laatste cryptonieuws. Wilt u persoonlijk geholpen worden? U kunt ons een e-mail sturen via helpdesk@bitcoinmeester.nl. Daarnaast kunt u ons op werkdagen bereiken tussen 09:00-17:00 via de chat of telefoon op 085 007 6000.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.