Menu Mijn account

Power Ledger

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,29520514
-3.14%24H

PowerLedger kopen met Bitcoin Meester

Power Ledger - POWR kopen doet u het eenvoudigste met bitcoinmeester. Een ervaren partij gevestigd in Nederland. U heeft bij ons keuze uit ruim 200 verschillende cryptocurrencies die u simpelweg kunt kopen met iDeal of Bancontact. De token sale van PowerLedger is in 2017 van start gegaan. Het bedrijf runde daarvoor echter al succesvolle testen in Australië. Het idee achter PowerLedger is dat mensen (groene) energie die zij niet nodig hebben kunnen verkopen. Via de blockchain is het mogelijk een transparant en geautomatiseerd handelsplatform te gebruiken. Op deze manier wordt het veel rendabeler om duurzame energie op te wekken.

Grafiek Power Ledger

Zet de eerste stappen in de wereld van Power Ledger

Als je erover denkt om je eerste stappen te zetten in de wereld van Power Ledger dan ben je hier aan het juiste webadres. Wij bieden een gebruiksvriendelijk platform waar u gemakkelijk Power Ledger POWR, Ripple en ruim 190 andere cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. We hebben er alles aan gedaan om ons platform zo te ontwerpen dat iedereen - niet alleen ervaren handelaren  maar ook beginners - ons platform kunnen gebruiken om Power Ledger te kopen. Beschikt u niet over geavanceerde technische kennis? Ook dat is geen probleem! Lees onze handleiding, bekijk onze introductievideo of bekijk de FAQ-sectie en begin met het kopen en verkopen van Power Ledger!

Neem contact op

Neem contact op met onze technische ondersteuning als u Power Ledger wilt kopen maar nog steeds vragen heeft. Onze experts beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van de nodige informatie. Onze website biedt ook veel informatie. Als u daar niet vindt wat u zoekt, neem dan contact met ons op via de chat, schrijf ons een e-mail op helpdesk@bitcoinmeester.nl of bel onze helpdesk. Binnen werktijd  (9.00 uur tot 17.00 uur) reageren wij direct, buiten werktijd kan onze reactie iets langer zijn dan u van ons gewend bent!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.