Menu Mijn account

Pundi X

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 1,19893293
-6.68%24H

Let op! Pundi X is geswapt van NPXS naar PUNDIX. 1.000 NPXS-tokens zijn omgeruild voor 1 PUNDIX-token. Er vindt geen verandering plaats in de waarde van de nieuwe tokens in vergelijking met de totale waarde van de oude tokens.

 

Wat is Pundi X (PUNDIX)?

Pundi X is een ontwikkelaar van blockchain-aangedreven apparaten en focust zich voornamelijk op retailbedrijven die het wilt transformeren met zijn blockchain-gebaseerde Point-of-Sale (PoS) systeem. Het product van Pundi stelt detailhandelaren en consumenten in staat om onmiddellijke in-store transacties uit te voeren op de blockchain. Recent heeft Pundi X het oude NPXS token vervangen voor het PUNDIX token. 

Grafiek Pundi X

Pundi X kopen en verkopen bij Bitcoin Meester

Pundi X kopen met iDEAL doet u eenvoudig en snel bij Bitcoinmeester.nl. Met een ambitie om decentralisatie naar het grote publiek te brengen en het grootste decentrale betaal systeem in de wereld te worden is Pundi X een zeer interessant project. Via het platform van Bitcoin Meester koopt u Pundi X (NPXS) gemakkelijk en snel. Bent u nieuw op ons platform? Ook dan kunt u vandaag nog aan de slag met het kopen en verkopen van Pundi X!

Pundi X wordt ook wel de Walmart van cryptocurrency’s genoemd. Het motto van Pundi X is dan ook ‘crypto kopen zou net zo makkelijk moeten zijn als het kopen van water’. Het team achter Pundi X heeft als ambitie het grootste gedecentraliseerde netwerk van betaalsystemen wereldwijd te worden. Ondanks dat er veel over gesproken wordt, is crypto nog niet het nieuwe geld. Pundi X wilt ervoor zorgen dat de consument met gemak een kop koffie kan afrekenen met cryptocurrency.

Pundi X kopen met iDEAL doet u bij bitcoinmeester

Wilt u Pundi X kopen? Bij bitcoinmeester koopt u gemakkelijk uw NPXS coins. Maak een Bitcoin Meester account aan en stort hier euro's op. Met dit geld koopt u vervolgens uw gewenste coins. Hierna houdt u de koers in de gaten en kijkt u naar het moment waarop u de coin wilt verkopen. Onze koers stellen wij vast door middel van een gemiddelde van meerdere internationale beurzen en de handel via ons eigen platform.

Klaar om Pundi te kopen?

Bent u er klaar voor om in de wereld van NPXS te duiken? Maak dan hier uw account aan. Binnen enkele stappen maakt u een account aan, hierna kunt u aan de slag met het traden.Toch nog enkele vragen? neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen. Wordt uw vraag hier niet beantwoord? Neemt u dan contact op met onze helpdesk, deze is telefonisch te bereiken op 085 007 6000 en via de mail op helpdesk@bitcoinmeester.nl.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.