Menu Mijn account

Pundi X

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00171
-2.84%24H

Pundi X kopen en verkopen bij Bitcoin Meester

Pundi X kopen met iDEAL doet u eenvoudig en snel bij Bitcoinmeester.nl. Met een ambitie om decentralisatie naar het grote publiek te brengen en het grootste decentrale betaal systeem in de wereld te worden is Pundi X een zeer interessant project. Via het platform van Bitcoin Meester koopt u Pundi X (NPXS) gemakkelijk en snel. Bent u nieuw op ons platform? Ook dan kunt u vandaag nog aan de slag met het kopen en verkopen van Pundi X!

Grafiek Pundi X

Koop tegen de NPXS Live koers

Pundi X wordt ook wel de Walmart van cryptocurrency’s genoemd. Het motto van Pundi X is dan ook ‘crypto kopen zou net zo makkelijk moeten zijn als het kopen van water’. Het team achter Pundi X heeft als ambitie het grootste gedecentraliseerde netwerk van betaalsystemen wereldwijd te worden. Ondanks dat er veel over gesproken wordt, is crypto nog niet het nieuwe geld. Pundi X wilt ervoor zorgen dat de consument met gemak een kop koffie kan afrekenen met cryptocurrency.

Pundi X kopen met iDEAL doet u bij bitcoinmeester

Wilt u Pundi X kopen? Bij bitcoinmeester koopt u gemakkelijk uw NPXS coins. Maak een Bitcoin Meester account aan en stort hier euro's op. Met dit geld koopt u vervolgens uw gewenste coins. Hierna houdt u de koers in de gaten en kijkt u naar het moment waarop u de coin wilt verkopen. Onze koers stellen wij vast door middel van een gemiddelde van meerdere internationale beurzen en de handel via ons eigen platform.

Klaar om de stap te zetten?

Bent u er klaar voor om in de wereld van NPXS te duiken? Maak dan hier uw account aan. Binnen enkele stappen maakt u een account aan, hierna kunt u aan de slag met het traden.Toch nog enkele vragen? neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen. Wordt uw vraag hier niet beantwoord? Neemt u dan contact op met onze helpdesk, deze is telefonisch te bereiken op 085 007 6000 en via de mail op helpdesk@bitcoinmeester.nl.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.