Menu Mijn account

Pundi X

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,46360851
-1.13%24H

Pundi X (PUNDIX) kopen met iDEAL

Via Bitcoin Meester kunt u Pundi X, ofwel PUNDIX, kopen en verkopen. Ook kunt u kiezen uit meer dan 200 andere munten. Voor een overzicht daarvan klikt u op de pagina met koersen & coins. PUNDIX munten kopen is slechts een kwestie van een account aanmaken, euro's storten, en deze direct omwisselen voor uw gekozen cryptovaluta.

Grafiek Pundi X

Wat is Pundi X?

Cryptovaluta moet de nieuwe manier van betalen worden, daar is de cryptowereld het in ieder geval over eens. Om dit voor elkaar te krijgen worden er veel verschillende platformen opgezet om de techniek van de blockchain te verenigen met hedendaagse toepassingen. Pundi X richt zich op het mogelijk maken van betalen met cryptovaluta in fysieke winkels. Het wil betalen met cryptovaluta in winkels net zo normaal maken als pinnen nu is.

Hoe werkt het?

Pundi X heeft een eigen digitale portemonnee, de XWallet. Deze is gekoppeld aan een systeem waarmee gebruikers met cryptovaluta kunnen betalen. Pundi X heeft namelijk een soort pinautomaten ontworpen, deze worden XPOS apparaten genoemd. Deze zijn inmiddels al actief in Azië. Wanneer een eigenaar van een winkel een XPOS apparaat plaatst kunt u hier betalen met cryptovaluta. Dit kan op twee manieren; met de Pundi X app op uw telefoon of met de XPASS. Deze pas is vergelijkbaar met een traditionele pinpas.

 

In 2021 heeft Pundi X twee grote veranderingen gemaakt. Eerst hoorde de NPXS token bij het netwerk. Deze token was zo weinig waard dat het een gebruiker heel veel tokens kostte om een simpel kopje koffie in een restaurant te kopen. Het team achter Pundi X verwachtte dat dit een barrière zou vormen voor grotere acceptatie van het systeem. De oude token is daarom ingewisseld voor de PUNDI X. Deze token is duizend keer meer waard dan de oude token. Naast de invoer van een nieuwe token draait het platform Pundi X inmiddels op een eigen blockchain. Voorheen was Pundi X een gedecentraliseerde applicatie op de Ethereum blockchain. Inmiddels draait het op het eigen Function X netwerk. Dit zou bij moeten dragen aan een verbetering van snelheid en schaalbaarheid.

Handelen via Bitcoin Meester

Wilt u Bitcoin Meester gebruiken om PUNDI X en andere digitale munten te kopen en verkopen? Ons platform is eenvoudig, accuraat en veilig. Om aan de slag te gaan hoeft u enkel een account aan te maken en een door u gekozen bedrag over te boeken. Het aanmaken van een account is zo gebeurd. Nadat u enkele stappen heeft doorlopen, zullen wij uw account verifiëren. Wij zorgen dat uw gegevens goed behandeld worden volgens de AVG-richtlijnen.

Na verificatie kunt u eenvoudig via iDEAL, Bancontact of een handmatige overschrijving een storting op uw account doen. Vervolgens kunt u onbeperkt cryptovaluta kopen en verkopen. Voor het aan- en verkopen rekenen wij transactiekosten van maximaal 1%. Deze kosten dalen tot 0.10% wanneer u vaker handelt. Met onze any-to-any functie wisselt u de ene munt voor de andere met de helft van de transactiekosten.

Heeft u ergens vragen over?

Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen en blader eens door de handleidingen. 

Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord over het kopen en verkopen van PUNDI X en andere munten. Mocht u er dan alsnog niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via 085 007 6000, de chat, of mail naar helpdesk@bitcoinmeester.nl.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.