Menu Mijn account

QLC Chain

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,01498
-1.77%24H

QLC Chain kopen en de koers volgen

Met Bitcoin Meester kunt u eenvoudig en snel QLC Chain kopen en verkopen, eenvoudig, veilig en snel handelen staan bij ons hoog in het vaandel. QLC Chain heeft uiteraard een achterliggend project en is meer dan alleen de munt. Zo streeft QLC Chain ernaar om de volgende generatie keten te worden voor Network-as-a-service (NaaS). Het beschrijft zichzelf als een multidimensionaal grootboek met ingebouwde telefom service mogelijkheden.

Grafiek QLC Chain

Eenvoudig, veilig en snel crypto kopen

Bitcoin Meester biedt een platform waar iedereen crypto kan kopen en verkopen, ons doel is om het zo toegankelijk mogelijk te maken. Zo kan elke munt in ons assortiment worden aangekocht met euro's welke worden gestort via een bekende betaalmethode als iDeal. Om het toegankelijk te maken hebben wij ook een supportteam klaarstaan. Onze professionele helpdeskmedewerkers zijn tijdens kantooruren (ma t/m vrij 09:00-17:00 uur) te bereiken via e-mail, chat of via de telefoon. Buiten kantoortijden kunt u een email sturen en zal er gereageerd worden. Echter is de reactietijd dan wat langer.

QLC Chain niet waar u naar zoekt?

Vrees niet! Naast QLC Chain bieden wij nog ruim 190 andere munten om uit te kiezen wilt u liever bitcoin kopen? Of ethereum kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ook bieden wij een rente van 3% op jaarbasis over de stable coins die wij aanbieden. Voor meer informatie hierover kunt dit bericht doorlezen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.