Menu Mijn account

Qtum

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 2,69541958
0.38%24H

Qtum (QTUM) kopen met iDEAL

Het platform van Bitcoin Meester geeft u toegang tot de handel in meer dan 200 cryptovaluta. Wilt u QTUM of een van de andere cryptovaluta kopen? Maak dan een account aan en begin met handelen via onze website of app.

Grafiek Qtum

Wat is Qtum?

Qtum (wat kort is voor quantum) is een blockchain platform waar iedereen aan de ontwikkelingen kan bijdragen. Het platform richt zich op de uitvoering van transacties. Qtum wil eigenlijk de sterke punten van Bitcoin en Ethereum samenbrengen. Daarom hebben ze, naast de mogelijkheid om transacties te doen, het ook mogelijk gemaakt om applicaties te bouwen op het netwerk, en smart contracts uit te voeren. Smart contracts zijn een soort automatische controles die kijken of beide partijen van een transactie aan hun belofte voldoen. Daarna wordt de transactie uitgevoerd.

 

Het platform heeft zich gericht op de vier dingen die in hun ogen het lastigst waren met de Bitcoin en Ethereum platforms. Dit zijn namelijk het gemak van samenwerken met andere blockchains, het bestuur van de platforms, de kosten, en het probleem dat het lastig is om applicaties buiten de cryptowereld te implementeren. Daarnaast hebben ze het mogelijk gemaakt om veel gebruikte programmeertalen als Python en C++ te draaien op de blockchain. 

 

QTUM is de token die gebruikt wordt op het Qtum platform. Het belangrijkste doel van de token is om transactiekosten en contractkosten op het platform te betalen. Daarnaast kan met de token stemrecht verkregen worden over de toekomst van het platform. 

Qtum kopen via Bitcoin Meester

Bitcoin Meester biedt een laagdrempelig platform. Ons platform is zo ingericht dat het voor iedereen te begrijpen is. Iedereen is welkom, beginnende of gevorderde handelaar! Ook op onze app is handelen voor iedereen te begrijpen. Munten kunt u bij ons aankopen met euro's of met andere cryptovaluta. Euro's storten doet u eenvoudig met iDEAL of Bancontact als betaalmethode. Het wisselen van de ene cryptovaluta tegen de andere doet u via onze any-to-any functie. Is Qtum niet de munt waar u naar op zoek bent? Gelukkig bieden we nog ruim 200 andere munten aan.

Heeft u overige vragen?

Wij zijn hier om u te helpen, de vragen die wij regelmatig ontvangen staan allemaal op een pagina opgeslagen. Hier beantwoorden wij de meestgestelde vragen. Naast onze FAQ hebben wij ook een aantal handleidingen opgesteld waarin we een uitleg geven over de verschillende onderdelen van ons platform. Heeft u interesse in algemene crypto informatie? Dan vindt u wellicht ons blog interessant. U kunt ons ook contacteren via mail, chat of telefoon.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.