Menu Mijn account

Qtum

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 10,7962248
-0.53%24H

Qtum kopen met Bitcoin Meester

Qtum is goed te omschrijven als een mengeling van Bitcoin en Ethereum. Het kan aan de ene kant dus gebruikt worden als smart contract platform (Ethereum) en daarnaast als betalingsplatform (Bitcoin). Qtum (QTUM) is een Proof-of-Stake (PoS) smart contract blockchain-platform en waardeoverdrachtsprotocol. In PoS worden node operators beloond voor het valideren van transacties. Qtum is gebaseerd op het UTXO-transactiemodel van Bitcoin, met de extra functionaliteit van slimme contractuitvoering.

Grafiek Qtum

Waarom Qtum kopen met Bitcoin Meester?

Bitcoin Meester biedt een laagdrempelig platform. Ons platform is zo ingericht dat het voor iedereen te begrijpen is, beginnende handelaar of gevorderd, iedereen is welkom! Naast dat wij onze website zo eenvoudig mogelijk hebben ingericht hebben wij ook onze app zo ingericht dat het handelen via de smartphone voor iedereen te begrijpen is. Munten kunt u bij ons aankopen met euro's of met andere cryptovaluta. Euro's storten doet u eenvoudig met iDeal of Bancontact als betaalmethode en het wisselen van de ene cryptovaluta tegen de andere doet u via onze any-to-any functie. Is Qtum niet de munt waar u naar op zoek bent? Gelukkig bieden we nog ruim 200 andere coins aan, wat dacht u bijvoorbeeld van Polkadot, Band Protocol of Chainlink?

Heeft u overige vragen?

Wij zijn hier om u te helpen, de vragen die wij regelmatig ontvangen staan allemaal op een pagina opgeslagen. Hier beantwoorden wij de meestgestelde vragen. Naast onze FAQ hebben wij ook een aantal handleidingen opgesteld waarin we een uitleg geven over de verschillende onderdelen van ons platform. Heeft u interesse in algemene crypto informatie? Dan vindt u wellicht ons blog interessant. Om de beginnende handelaren op weg te helpen besteden we daar ook veel aandacht aan de 'simpelere' onderwerpen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.