Menu Mijn account

Quant

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 257,257833
-3.16%24H

Begin met het kopen van Quant op Bitcoin Meester

Bitcoin Meester is een gebruiksvriendelijk platform dat is ontwikkeld voor iedereen die van plan is te gaan handelen in cryptocurrencies. Ons platform is zo ontworpen dat zowel beginners als gevorderde handelaren kunnen handelen. Je hebt geen geavanceerde technische vaardigheden of kennis over cryptocurrencies nodig - met Bitcoin Meester is crypto handelen eenvoudig en snel!

Grafiek Quant

Maak uw account aan om Quant te kopen

Wilt u Quant kopen? Deze cryptocurrency is beschikbaar voor iedere gebruiker die een account aanmaakt op Bitcoin Meester! In een paar eenvoudige stappen kunt u uw privé- of zakelijke account aanmaken en deze vervolgens - met behulp van iDeal of Bancontact - snel verifiëren. U beslist of u QUANT opslaat in uw eigen wallet of op onze beveiligde offline servers. U hoeft zich geen zorgen te maken over de beveiliging van de gegevens die u tijdens de verificatie verstrekt. We zullen ze allemaal met de grootste zorg verwerken in overeenstemming met de richtlijnen van de AVG. Is Quant niet de munt waar u naar op zoek bent? In dat geval hebben we nog een 190 verschillende andere munten zoals bijvoorbeeld Stellar, Chainlink en XRP. Als u het verzamelde geld wilt opnemen, hoeft u alleen op de knop te drukken - hierna wordt het geld per direct naar het door u opgegeven rekeningnummer overgemaakt.

Bekijk de huidige QUANT koers

Bij Bitcoin Meester kunt u op elk moment de huidige QUANT koers bekijken. De koers en grafieken die beschikbaar zijn op onze website worden ieder moment bijgewerkt en zullen u helpen bij het nemen van een investeringsbeslissing. De QUANT prijs is inclusief alle kosten, dus wees niet bang voor onaangename verrassingen - u weet altijd hoeveel en waarvoor u betaalt. Als u geen tijd wilt verspillen aan het voortdurend bekijken van de koersen kunt u een automatische order instellen. Hiermee kunt u QUANT (QNT) kopen tegen een prijs die volgens u geschikt is.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.