Menu Mijn account

Quant

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 122,597764
-2.33%24H

Quant (QNT) kopen met iDEAL

Bitcoin Meester is een gebruiksvriendelijk platform voor iedereen die van plan is te gaan handelen in cryptovaluta. Ons platform is zo ontworpen dat zowel beginners als gevorderde handelaren aan de slag kunnen. U heeft geen moeilijke technische vaardigheden of kennis over cryptovaluta nodig. Met Bitcoin Meester is crypto handelen eenvoudig en snel!

Grafiek Quant

Wat is Quant?

Het platform Quant heeft als doel om verschillende blockchains beter met elkaar samen te laten werken. Uiteindelijk wil het alle blockchains integreren en zo een groot netwerk creëren. Quant doet dit door een soort besturingssysteem voor blockchains te bouwen. Quant is in tegenstelling tot veel andere projecten niet open source. Veel van de technologieën die ze gebruiken zijn daarnaast gepatenteerd en om ze te gebruiken zijn licenties nodig.

Overledger Network

Quant gebruikt een ecosysteem dat Overledger Network heet om problemen van bestaande blockchains tegen te gaan. De blockchain technologie wordt inmiddels breed ingezet. Verschillende problemen vragen om verschillende oplossingen. Dit betekent in de praktijk dat er veel verschillende blockchains worden gebouwd om bestaande problemen op te lossen met nieuwe technieken. Veel betalingssystemen worden gedecentraliseerd en beter beveiligd. 

 

Het Overledger Network moet het besturingssysteem van blockchains worden. Het moet de kloof tussen verschillende blockchain oplossingen verkleinen. Door gebruik te maken van het Overledger Network kan een ontwikkelaar multi chain applicaties (mapps) bouwen. Het voordeel hiervan is dat deze applicaties meerdere blockchains kunnen gebruiken in plaats van een enkele blockchain met beperkte capaciteit.

Maak een account aan om Quant te kopen

Wilt u Quant kopen? Deze cryptovaluta is beschikbaar voor iedere gebruiker die een account aanmaakt op Bitcoin Meester! In een paar eenvoudige stappen kunt u uw account aanmaken. U hoeft zich geen zorgen te maken over de beveiliging van uw gegevens. We zullen alles met de grootste zorg verwerken volgens de richtlijnen van de AVG. Is Quant niet de munt waar u naar op zoek bent? In dat geval hebben we meer dan 200 verschillende andere munten zoals bijvoorbeeld Stellar, Chainlink en XRP. Als u het verzamelde geld wilt opnemen wordt het snel naar het rekeningnummer overgemaakt dat u opgeeft.

Heeft u ergens vragen over?

Heeft u nog vragen waar u niet helemaal uitkomt? Blader dan eens door onze handleidingen of kijk op onze pagina met veelgestelde vragen. Daarnaast is onze helpdesk 24 uur per dag te bereiken via email en zijn wij telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.