Menu Mijn account

Quantstamp

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,02376
-5.76%24H

Quantstamp kopen, verkopen en de koers bekijken

Quantstamp is een door Y-Combinator ondersteund bedrijf dat beveiligings audits voor smart-contracts aanbiedt. Door een combinatie van geautomatiseerde softwaretests en bug bounties wil Quantstamp een schaalbaar en kosten efficiënt auditsysteem ontwikkelen voor smart contracts op het Ethereum netwerk. QSP is een ERC-20-token welke dients als een beloning voor de verificatie van soliditeitsprogramma's, het uitvoeren van validatie nodes en degenen die bugs vinden in de smart-contracts.

Grafiek Quantstamp

QSP kopen via iDeal of Bancontact

Quantstamp (QSP) kopen en verkopen doet u via Bitcoin Meester, wij zijn een ervaren partij gevestigd 'gewoon' in Nederland. Via Bitcoin Meester kunt u 24 uur per dag ruim 200 verschillende cryptocurrencies kopen en verkopen. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een account welke u in een aantal stappen kunt aanmaken. Vervolgens stort u met een betaalmethode naar keuze, zoals iDeal of Bancontact, euro's op het account. Deze kunt u daarna omwisselen naar een of meerdere munten naar keuze. U koopt de munten dus direct aan met euro's. Zelfs zonder de complete technische kennis kunt u gewoon handelen in crypto! Naast QSP hebben we nog ruim 200 andere coins zoals Polkadot, Chainlink en Swipe.

De eerste stap

Bent u helemaal nieuw in de wereld van crypto? Vrees niet! Om u op weg te helpen hebben wij onder andere een blog opgezet, hier houden wij onze klanten op de hoogte van de laatste ontwikkelen van de markt maar hebben we ook aandacht besteed aan het uitbreiden van de kennis van de beginner. Zo zit er bijvoorbeeld een kennisbank in de blog verwerkt. Heeft u specifieke vragen over ons platform? Dan kunt u een kijkje nemen op onze FAQ pagina. Hier beantwoorden wij de meestgestelde vragen.

Contact opnemen?

Wanneer u ergens toch nog niet helemaal uitkomt kunt u uiteraard gewoon contact met ons opnemen. Onze helpdesk is op werkdagen van 09:00-17:00 beschikbaar via de chat en de telefoon. Heeft u toch een dringende vraag buiten kantooruren? Stuur dan een mailtje naar helpdesk@bitcoimeester.nl. Wij zullen dan ons best doen om u ook in het weekend of de avonduren te ondersteunen. 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.