Menu Mijn account

Ravencoin

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,02562168
-3.77%24H

Ravencoin kopen en verkopen met iDEAL

Bent u op zoek naar een eenvoudige, veilige en snelle manier om Ravencoin te kopen en deze te betalen met iDEAL? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste adres. Wij maken het mogelijk om meer dan 200 verschillende cryptovaluta te kopen en te verkopen via iDEAL.

Grafiek Ravencoin

Wat is Ravencoin?

Ravencoin is een open-source platform. Dit betekent dat iedereen kan werken aan de ontwikkeling. Het platform is opgericht om de overdracht van assets te stabiliseren en problemen met de overdracht van waarde te voorkomen. Een asset is een ander woord voor een goed met waarde, oftewel een kapitaalgoed. Voorbeelden zijn geld, onroerend goed en andere eigendommen. 

De Ravencoins worden gebruikt als de valuta op het Ravenchain netwerk. Ravencoins worden vernietigd om assets op de Ravenchain uit te brengen. Dit is anders dan bij andere platforms. Hierbij wordt de munt die gebruikt is niet vernietigd. Hierdoor bestaat de kans dat de asset vernietigd wordt als er een transactie plaatsvindt met de munt die gebruikt werd om de asset uit te brengen.

Waarom kiezen voor Ravencoin?

Ravencoin is dus de coin die gebruikt wordt voor het creëren van assets op het Ravenchain netwerk. Deze assets kunnen overeenkomen met van alles en nog wat, zoals een uitbetaling van een salaris, een recht op uitbetaling bij een lening, of iets simpels als spaarpunten.

Ravencoin is gebaseerd op de originele code van Bitcoin en heeft een aantal belangrijke onderscheidende punten van Bitcoin. De eerste is de tijd die nodig is voor het verwerken van een block op de chain. Deze is verlaagd naar slechts 1 minuut. Daarnaast is het mining algoritme zo opgezet dat het niet mogelijk is voor een organisatie of persoon alleen om de marktprijs te beïnvloeden.

Ravencoin kopen bij Bitcoin Meester

Overweegt u om Ravencoin te kopen via een gemakkelijke betaalwijze als iDEAL of Bancontact? Dan zit u hier goed! Bij ons ontvangt u een eigen wallet zodra u een account heeft geopend, vervolgens kunt u de koers in de gaten houden en besluiten wanneer u de munten wilt kopen of verkopen.

Heeft u ergens vragen over?

Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen en blader eens door de handleidingen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord over het kopen en verkopen van Ravencoin en andere munten. Mocht u er dan alsnog niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via 085 007 6000, de chat, of mail helpdesk@bitcoinmeester.nl.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.