Menu Mijn account

Raydium

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,18981463
-2.98%24H

Raydium (RAY) kopen met iDEAL

Raydium kopen met iDEAL doet u bij Bitcoin Meester, een ervaren partij gevestigd in Nederland. Bitcoin Meester biedt de mogelijkheid om meer dan 200 cryptovaluta, waaronder RAY-tokens, te kopen met euro’s en te betalen met iDEAL.

Grafiek Raydium

Wat is Raydium?

Raydium is een geautomatiseerde market maker (AMM) gebouwd op de Solana Blockchain. Een geautomatiseerde market maker is een handelsplatform waarop de prijs van een munt wordt bepaald door een formule, in plaats van door de eigenaar van de munt zelf. Het AMM protocol van Raydium wordt gebruikt op de decentralized exchange (DEX) van Serum. Op een DEX kunnen gebruikers direct tussen elkaar (peer-to-peer) transacties maken. Er is dus geen tussenpartij nodig die de transacties ziet en zo is privacy gegarandeert.

Liquiditeits pool

Bij Raydium is het dan ook niet langer nodig om een koper en verkoper via een orderboek te laten handelen. Deze worden namelijk vervangen door liquiditeits pools. In deze pools hebben andere gebruikers cryptovaluta geplaatst. Door gebruik te maken van deze pools is er op het moment van (ver)kopen van een munt niet direct een (ver)koper nodig, omdat de munt dan al in de pool staat. Bij genoeg liquiditeit kunnen er vervolgens valuta worden geruild tegen andere cryptovaluta zonder een tweede partij.

Waarom kiezen voor Bitcoin Meester?

Bitcoin Meester biedt een eenvoudig te gebruiken platform waar er meer dan 200 verschillende cryptovaluta kunnen worden verhandeld. Bitcoin Meester is officieel geregistreerd bij de Nederlandsche Bank als cryptovaluta-aanbieder.

U koopt RAY of een andere valuta voor eerlijke prijzen. Kosten voor het aan- en verkopen van cryptovaluta zijn maximaal 1%. Deze dalen tot 0.10% wanneer u vaker handelt op ons platform. Veiligheid en transparantie zijn belangrijk voor ons. Naast onze website hebben wij ook een Android en iOS app. Zo kunt u altijd handelen, waar u ook bent! 

Nog meer informatie nodig?

Heeft u vragen waar u niet helemaal uitkomt? Blader dan eens door onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Is dit niet de munt waar u naar op zoek bent? Gelukkig bieden we ruim 200 andere cryptovaluta aan. Op ons blog bieden we meer informatie aan over de vele andere crypto’s. Voor persoonlijke hulp kunt u ons bereiken via mail, chat en telefoon.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.