Menu Mijn account

ReddCoin

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00125
-0.79%24H

Ontvang de live ReddCoin koers

Wilt u aan de slag met het verhandelen van cryptocurrencies? Bij Bitcoin Meester bieden wij een platform dat het eenvoudig maakt om direct te beginnen. Wij werken transparant. Dat betekent dat de aangegeven prijs waarvoor u ReddCoin (of andere coins) kunt kopen en verkopen, inclusief onze vergoeding is. Deze vergoeding is minimaal 2% van uw transacties en kan worden verlaagd tot 1,75% wanneer u een frequente handelaar wordt. Op Bitcoin Meester vindt u altijd de actuele Reddcoin koers, zodat u zeker bent van de juiste informatie.

Grafiek ReddCoin

Het project achter Reddcoin

Bij ReddCoin ligt de focus op sociale media en het sociale in het algemeen. Het doel van ReddCoin is om verzenden van cryptovaluta op diverse sociale netwerken uit te voeren op een leuke manier. Ze hebben een uniek platform waarop je op elk sociaal netwerk geld naar elkaar kan sturen zonder transactiekosten. Elke keer als je content leest op social media kan je digitale valuta geven in plaats van liken.

Eenvoudig en snel Reddcoin (RDD) kopen met iDEAL

Het platform van Bitcoin Meester is perfect voor het kopen van Reddcoin. Wanneer u hiervoor iDEAL gebruikt, staat het bedrag binnen een paar minuten op uw aangemaakte account en kunt u met deze euro’s meteen RDD kopen. U beschikt vervolgens over uw persoonlijke Reddcoin wallet. Deze wallet kunt u tevens gebruiken om andere coins te sparen en verkopen. Registreer nu veilig uw account en begin vandaag nog met handelen!

Heeft u nog vragen over Reddcoin kopen?

Bij Bitcoin Meester helpen we u graag verder en beantwoorden we al uw vragen. U kunt onze veelgestelde vragen en handleidingen bekijken of u kunt ons bellen op +31 (0) 85 007 4844 tijdens kantooruren van 08.00 tot 18.00 uur. Het is ook mogelijkheid om een e-mail te sturen naar helpdesk@bitcoinmeester.nl of u gebruik te maken van de chatfunctie.
Wij proberen het verkopen en kopen van munten zoals ReddCoin voor iedereen gemakkelijk te maken.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.