Menu Mijn account

Reef

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00301801
-2.84%24H

Let op! Wij ondersteunen alleen de ERC20 variant.

Reef Finance (REEF) kopen met iDeal

Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van REEF. REEF is gemakkelijk aan te kopen en verkopen via Bitcoin Meester. U kunt simpelweg geld storten via iDEAL of Bancontact en direct beginnen met handelen. Wilt u nog hulp bij het opzetten van een account of de aan- en verkoop van cryptovaluta, dan kunt u een van onze medewerkers contacteren via telefoon of chat.

Grafiek Reef

Wat is Reef?

Reef is een platform dat draait op de Polkadot blockchain. Doordat Reef wordt aangedreven door Polkadot heeft het dezelfde mate van beveiliging. Daarnaast maakt het transacties tussen verschillende decentralized finance (DeFi) protocollen mogelijk. DeFi is de manier waarop transacties worden gedaan op basis van de blockchain technologie, waarbij een derde partij niet nodig is. Reef is een vrij jong project dat eind 2020 is gestart. 

De toegevoegde waarde van Reef

Reef verbindt meerdere blockchains met elkaar. Onder andere Ethereum, de Binance Smart chain, Plasma en Avalancha zijn aan elkaar verbonden. Dit geeft gebruikers van Reef toegang tot verschillende beurzen en markten. De REEF token die bij het platform hoort kan gebruikt worden om te stemmen op nieuwe voorstellen, zoals het vrijgeven van nieuwe functies. Daarnaast kan het ook worden gebruikt om transacties uit te voeren op het platform.

Wat maakt Reef uniek?

Reef richt zich op het verlagen van de drempel voor nieuwkomers en huidige DeFi-gebruikers die het moeilijk vinden om de beste investeringsstrategieën bij te houden. Het bedrijf wilt daarnaast ook de (te) hoge gaskosten aanpakken die worden gezien op de Ethereum-blockchain, om die reden is het gebouwd op Polkadot.

Vanwege de manier waarop Reef is gebouwd op Polkadot, kan het DeFi-protocollen ondersteunen op Avalanche, Moonbeam en Plasma, evenals op Ethereum en de Binance Smart Chain. Als gevolg hiervan hebben Reef-gebruikers toegang tot een groter aantal platforms zonder dat ze meerdere accounts nodig hebben.

Wie zijn de oprichters van Reef?

De oprichter van Reef is Denko Mancheski. De motivatie van Mancheski was om de hoge drempels voor particuliere beleggers bij DeFi te verlagen. Met Reef wilt Mancheski een eenvoudiger proces bieden aan de DeFi gebruikers, dat tegelijkertijd rekening houdt met de risicobereidheid van de gebruiker. Zo helpt Reef haar gebruikers de complexiteit van orderboeken te overwinnen, en stelt het hen in staat te leren hoe verschillende protocollen gemakkelijk werken.

Maak vandaag nog uw Bitcoin Meester account aan!

Wilt u Bitcoin Meester gebruiken om REEF en andere cryptovaluta te kopen en verkopen? Ons platform is eenvoudig, accuraat en veilig. Om aan de slag te gaan hoeft u enkel een account aan te maken en een bedrag naar keuze te storten via iDEAL of Bancontact. Het aanmaken is zo gebeurd nadat u uw identiteit heeft laten verifiëren. Wij focussen ons op veiligheid en betrouwbaarheid. Daarom behandelen wij alle gegevens die u ons verstrekt met grote zorg volgens de AVG-richtlijnen. Wij stellen u in staat om snel crypto’s aan te kopen en te verkopen, en bieden kortingen aan op de tarieven als u meer handelt.

Heeft u verder nog een vraag?

U bent altijd welkom om vragen stellen! De meest gestelde vragen zijn terug te vinden op onze FAQ pagina. Ook kunt u een kijkje nemen in de handleidingen of kunt u informatie vinden op ons blog en onze kennisbank. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via mail, chat of telefoon.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.