Menu Mijn account

Reef

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,02477221
-2.34%24H

Reef Finance (REEF) kopen met iDeal

Bij Bitcoin Meester kunt u eenvoudig en snel Reef Finance kopen, verkopen en bewaren in uw eigen REEF wallet. Reef is een relatief nieuw DeFi platform welke is gebouwd op het netwerk van Polkadot. Bij Bitcoin Meester bieden we de mogelijkheid om te investeren in REEF middels iDeal of Bancontact. Behalve dat u bij ons de munt kunt kopen, is het ook mogelijk om de REEF koers in de gaten te houden en vooraf orders in te stellen om de munt te kopen of te verkopen.

Grafiek Reef

Wat is Reef (REEF)?

Reef is een decentralized finance (DeFi) platform gebouwd op het Polkadot netwerk met het doel om cross-chain trading te leveren. Een yield engine en een slimme liquiditeits aggregator behoren tot het aanbod van Reef. Reef is een relatief jong project, het werk aan het Reef begon einde 2020.

Reef verzamelt liquiditeit en zorgt voor automatisering. Tegelijkertijd is Reef bezig om de nadelen van bestaande handelsplatformen aan te pakken. Gecentraliseerde beurzen zouden volgens Reef vatbaar zijn voor inbreuken op de beveiliging. Gedecentraliseerde rivalen hebben weer een gebrek aan liquiditeit en zijn vaak moeilijker te gebruiken.

Wie zijn de oprichters van Reef?

De oprichter van Reef is Denko Mancheski. De motivatie van Mancheski was om de hoge drempels voor particuliere beleggers bij DeFi te verlagen. Met Reef wilt Mancheski een eenvoudiger proces bieden aan de DeFi gebruikers, dat tegelijkertijd rekening houdt met de risicobereidheid van de gebruiker. Zo helpt Reef haar gebruikers de complexiteit van orderboeken te overwinnen, en stelt het hen in staat te leren hoe verschillende protocollen gemakkelijk werken.

Wat maakt Reef uniek?

Reef richt zich op het verlagen van de drempel voor nieuwkomers en huidige DeFi-gebruikers die het moeilijk vinden om de beste investeringsstrategieën bij te houden. Het bedrijf wilt daarnaast ook de (te) hoge gaskosten aanpakken die worden gezien op de Ethereum-blockchain, om die reden is het gebouwd op Polkadot.

Vanwege de manier waarop Reef is gebouwd op Polkadot, kan het DeFi-protocollen ondersteunen op Avalanche, Moonbeam en Plasma, evenals op Ethereum en de Binance Smart Chain. Als gevolg hiervan hebben Reef-gebruikers toegang tot een groter aantal platforms zonder dat ze meerdere accounts nodig hebben.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.