Menu Mijn account

REI Network

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,03639959
31.01%24H

Simpel REI Network (REI) kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester

Via ons platform kunt u REI Network, ofwel REI, kopen en verkopen. Ook kunt u kiezen uit meer dan 200 andere munten. Klik voor een overzicht daarvan op de pagina met koersen & munten. REI munten kopen is simpelweg een kwestie van een account maken, euro's storten, en deze direct omwisselen voor uw gekozen cryptovaluta.

Grafiek REI Network

Wat is REI Network?

REI Network is een blockchain op industrieel niveau dat bedoeld is om een betrouwbaar data internet van waarde te bieden. Een blockchain is een gedeelde database die informatie opslaat in een digitale vorm. De blockchain van REI Network is volledig gedecentraliseerd en dus niet afhankelijk van derde partijen. De gebruikers ervan kunnen direct met elkaar handelen. 

 

REI Network speelt met deze structuur in op de globale data economie. Het heeft ook verschillende functies die geschikt zijn om apps te ontwikkelen. Zo zijn er veel commerciële apps gemaakt die het uploaden, opslaan, berekenen en delen van data mogelijk maken.

 

De token van REI Network heet REI, en gebruikt Delegated Proof of Stake (DPoS). Dit is onder andere een manier om transacties te verifiëren. Ook is het een methode om consensus te bepalen, door te kijken naar hoeveel munten gebruikers in hun wallet bewaren. Dit heet staking, en gebruikers die dit doen krijgen beloningen. Hun bewaarde cryptovaluta kan namelijk gebruikt worden door de blockchain om bijvoorbeeld transacties te verwerken.

Maak vandaag nog uw Bitcoin Meester account aan!

Ons platform is veilig, transparant en eenvoudig. Een account is snel gemaakt en geverifieerd. Wij behandelen uw gegevens betrouwbaar volgens de AVG-richtlijnen. Daarna bent u direct in het bezit van een wallet waarin u REI munten kan opslaan. Wanneer u besluit te verkopen, bieden wij snelle uitbetaling. Hoe meer u bij ons handelt, des te groter uw tariefkorting. 

Heeft u ergens vragen over?

Bekijk onze FAQ pagina, handleidingen, blog of kennisbank. U kunt ons bereiken via telefoon op 085 007 6000 en via mail naar helpdesk@bitcoinmeester.nl. Ook kunt u een chat starten met een van onze medewerkers.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.