Menu Mijn account

Ren

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,09566117
-3.31%24H

Ren kopen doe je eenvoudig en snel op Bitcoinmeester.nl!

Ren staat voor Republic Protocol. Het Ren netwerk is een gedecentraliceerd open source darkpool exchange. Het vergemakkelijkt de cross-chain transacties in een verborgen orderboek die over het Ethereum en Bitcoin netwerk loopt. Ren levert wiskundig bewezen beveiliging en privacy. Traders kunnen door het systeem aanzienlijke hoeveelheden activa uitwisselen. 

 

Grafiek Ren

Wat is Ren?

Ren is een netwerk met als doel het makkelijker maken om cryptovaluta van de ene blockchain te gebruiken op een andere blockchain. Zo kan iemand die Bitcoin bezit toch gebruik maken van applicaties die op een Ethereum netwerk gebouwd zijn. 

Dit gaat als volgt: een Bitcoin eigenaar zet zijn Bitcoin vast op het Ren netwerk. In ruil daarvoor krijgt hij een RenBTC token, dit is een token die op het Ethereum netwerk gebruikt kan worden. Deze RenBTC token is gelijk in waarde aan de hoeveelheid Bitcoins die op het Ren netwerk is gezet. Deze tokens kunnen dan gebruikt worden om te betalen voor applicaties op het Ethereum netwerk of bijvoorbeeld om uit te lenen via platforms die op de Ethereum blockchain gebouwd zijn. Als de eigenaar van Bitcoin de Bitcoin weer terug wil, moet diegene eerst de afgesproken hoeveelheid REN tokens betalen. REN is dus de token die wordt gebruikt om te betalen voor de diensten op het netwerk. 

Daarnaast moeten mensen die willen bijdragen aan het netwerk eerst 100.000 REN vastzetten als onderpand. Dit kan worden weggenomen als diegene zich niet aan de afspraken houdt. Voor de bijdrage die geleverd wordt, wordt ook weer REN betaald.

Handelen via Bitcoin Meester

Wilt u Bitcoin Meester gebruiken om REN en andere cryptovaluta te kopen en verkopen? Bij Bitcoin Meester richten wij ons op uw veiligheid. Wij behandelen dan ook alle gegevens die u ons verstrekt met grote zorg volgens de AVG-richtlijnen. Wij maken het met ons platform voor u mogelijk om snel crypto’s aan te kopen en te verkopen. Verder bieden we ook kortingen aan op de tarieven als u meer handelt. Naast onze website kunt u ook handelen in crypto via onze app voor iOS en Android.

Nog meer informatie nodig?

Heeft u nog overige vragen waar u niet helemaal uitkomt? Blader dan eens door onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Is dit niet de munt waar u naar op zoek bent? Gelukkig bieden we ruim 200 andere cryptovaluta aan. Op ons blog bieden we meer informatie aan over de vele andere crypto’s.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.