Menu Mijn account

Render Token

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,48252346
-5.08%24H

Render Token (RNDR) kopen met iDEAL

Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van RNDR. Render Token is gemakkelijk te kopen en verkopen via Bitcoin Meester. U kunt via iDEAL of Bancontact geld storten op uw account en direct beginnen met handelen. Wilt u hulp bij het opzetten van een account of de aan- en verkoop van cryptovaluta dan kunt u een van onze medewerkers contacten via telefoon of chat.

Grafiek Render Token

Wat is Render Token?

Het Render Network is de eerste aanbieder van gedecentraliseerd graphics processing unit, oftewel GPU, dat gedeeld kan worden. Het Render Network biedt gedistribueerde computing power (rekenkracht op computers) waarop bijvoorbeeld graphics live gerenderd kunnen worden. Groeiende behoeften aan rendering stimuleren de toenemende populariteit van het Render Network. Denk bijvoorbeeld aan video’s, NFT’s, 3D animaties of wanneer er veel mensen tegelijk in een game of metaverse actief zijn. Dit vergt enorm veel rendering en computerkracht, iets wat het Render Netwerk dus samenbrengt met behulp van Proof of Render (PoR) governance systeem.

 

Render Token (RNDR) is een Ethereum token (ERC20) dat gebruikt wordt voor het Render Netwerk. Het primaire gebruik van het RNDR token is als betaling aan miners op het netwerk.

Handelen op Bitcoin Meester

Bitcoin Meester is laagdrempelig en daardoor geschikt voor beginnende handelaren in cryptovaluta en experts. Wanneer u een account aanmaakt wordt deze snel geverifieerd en heeft u de mogelijkheid om snel te starten met handelen. 

 

Wij zijn goed bereikbaar voor uw vragen en helpen u graag verder bij het ontdekken van de verschillende cryptovaluta. Wij zijn bereikbaar per mail, telefoon en chat. Ook kunt u een kijkje nemen op onze FAQ pagina of onze blog met bijbehorende kennisbank.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog andere vragen? Blader dan eens door onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Onze helpdesk helpt u graag verder. U kunt ons op werkdagen bereiken van 09:00-17:00 op 085 007 6000 of via helpdesk@bitcoinmeester.nl. Ook kunt u een chat starten met een van onze medewerkers.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.