Menu Mijn account

Request Network

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,16370994
-8.08%24H

Request Network kopen en verkopen met Bitcoin Meester

Request Network maakt betaalverzoeken mogelijk en wordt door sommigen vergeleken met de blockchain variant van PayPal. Het idee hierachter is dat verkopers iemand de mogelijkheid kunnen geven om te betalen via Request. Waar Paypal zich vooral richt op consumenten en business 2 consumer (b2c), wordt het met Request Network mogelijk om rekeningen te betalen via de blockchain. Het grote voordeel hiervan is dat rekeningen in realtime betaalt kunnen worden. 

Grafiek Request Network

Koop Request network eenvoudig en snel via iDeal 

Bij Bitcoin Meester kunt u eenvoudig en snel Request Network (REQ) kopen. Betalen kunt u middels iDeal. U kunt dus direct euro's storten en beginnen met het handelen. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom is de prijs die u ziet ook daadwerkelijk de prijs die u betaalt voor uw munten. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een Bitcoin Meester account. Deze maakt u aan binnen slechts enkele stappen. Uw standaard weeklimiet bedraagt 100,- euro, mocht u dit willen verhogen dan kunt u de verificatie doorlopen via uw accountspagina. 

Maak uw account aan

Het kopen en verkopen van cryptocurrency op ons platform is eenvoudig, het platform is zo ingericht dat het laagdrempelig blijft. Om u op weg te helpen hebben wij een aantal handleidingen opgesteld en een pagina met veelgestelde vragen. Hier kunt u de meeste antwoorden op uw vragen terugvinden. Heeft u toch nog verdere vragen die onbeantwoord blijven in de veelgestelde vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via de e-mail, chat of telefoon. Tijdens kantooruren heeft u doorgaans binnen 10 minuten reactie op uw vragen. Daarbuiten kunnen de reactietijden wat afwijken. 

 

 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.