Menu Mijn account

Request Network

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,09851260
-0.19%24H

Request Network (REQ) kopen met iDEAL

Bent u op zoek naar een plek waar u gemakkelijk en snel REQ kunt kopen en verkopen? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste adres! Hieronder ziet u de actuele prijs en de prijsontwikkeling van REQ. Koop uw REQ munten bij Bitcoin Meester en betaal met euro’s via iDEAL, Bancontact of een van onze andere betaalmethodes.

Grafiek Request Network

Wat is Request Network?

Request Network is een betaalsysteem waar iedereen een betaalverzoek kan maken en geld kan ontvangen op een veilige manier. Het wordt vergeleken met de blockchain variant van PayPal. Request Network is gedecentraliseerd, wat betekent dat gebruikers direct met elkaar kunnen handelen. De transacties zijn niet afhankelijk van goedkeuring van derde partijen en de kosten zijn daarom lager. Het platform wil een goedkope en veilige oplossing bieden voor betalen dat werkt met alle valuta.

Hoe werkt Request Network?

Een gebruiker kan een betaalverzoek maken waarin het adres en bedrag worden aangegeven. Daarnaast kunnen voorwaarden worden toegevoegd, zo kunnen zowel simpele betaalverzoeken als facturen opgesteld worden. Deze worden vervolgens gedeeld met de tegenpartij. Al deze stappen worden gedocumenteerd en opgeslagen op het Request Network. Hierdoor kan iedere partij alle facturen en betalingen bijhouden. Gebruikers hoeven geen informatie over hun account te delen. Daarnaast is Request Network ingebouwd in wetgeving over de wereld, waardoor het zich houdt aan de transactieregels per land. De token van het platform heet REQ en kan worden uitgegeven op het netwerk.

Handelen via Bitcoin Meester

Ons platform is eenvoudig, accuraat en veilig. U heeft alleen een account nodig dat in een paar stappen is aangemaakt. Wij verifiëren uw identiteit en verwerken uw gegevens volgens de AVG-richtlijnen. Na verificatie kunt u meteen beginnen met handelen. Dit kan op onze website of onze app voor Android en iOS.

Verdere informatie nodig?

Bekijk onze FAQ pagina of onze handleidingen waar wij u begeleiden met het aanmaken van een account, het kopen van munten, of het instellen van uw Google Authenticator. Mocht er iets niet duidelijk zijn, neem dan zeker contact op met onze helpdesk. Wij zijn te bereiken via mail, chat en telefoon.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.