Menu Mijn account

Reserve Rights

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,05084
-6.89%24H

Reserve Rights Token (RSR) kopen met iDeal

Bij Bitcoin Meester kunt u eenvoudig handelen in meer dan 200 verschillende cryptocurrencies, waaronder Reserve Rights Token welke u kunt kopen met iDeal. Wanneer u munten als Reserve Rights Token koopt staan deze direct in uw persoonlijke RSR wallet welke bij uw account zit. Hierna kunt u besluiten of u RSR hier laat staan of dat u deze direct opneemt naar uw eigen RSR wallet.

Grafiek Reserve Rights

Wat is Reserve Rights Token?

De Reserve Rights Token is onderdeel van het Reserve-protocol. Reserve Rights-token (RSR) is een cryptocurrency die wordt gebruikt om de stabiliteit van het Reserve-token te vergemakkelijken en geeft het cryptografische recht om overtollige Reserve-tokens te kopen naarmate het netwerk groeit. De Reserve organisatie is een groep die gelooft dat cryptocurrencies het beter kunnen doen dan traditioneel geld, en dat geen van de bestaande opties in staat zal zijn om op te schalen naar wereldwijd gebruik zonder in te leveren op een stabiele koopkracht. Het doel van het Reserve protocol is om de meest toegankelijke, economisch sterkste en meest robuuste cryptovaluta te worden en na verloop van tijd een groot deel van de wereld te overtuigen om er andere valuta door te vervangen. Aan ambitie geen gebrek dus!

RSR Token kopen met Bitcoin Meester

Het kopen van coins zoals RSR Token moet volgens ons zo eenvoudig mogelijk kunnen. Alle munten die wij aanbieden, zoals RSR Token, kunt u dan ook gemakkelijk kopen met euro’s en betalen via iDeal of Bancontact. U hoeft zich dus niet te mengen in orderboeken of andere lastige aspecten van het handelen in cryptocurrencies, u hoeft alleen op kopen te drukken! Behalve RSR Token hebben we nog ruim 200 andere munten in ons aanbod, wat dacht u van Polkadot, Band Protocol, of BTC. Behalve onze website hebben we ook een eigen app waarmee u gemakkelijk kunt handelen met dezelfde gebruiksgemakken. Vragen over RSR Token kopen met iDeal? Neem dan gerust con

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.