Menu Mijn account

Rocket Pool

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 38,7837450
-4.23%24H

Rocket Pool kopen met iDeal

Wilt u starten met Rocket Pool kopen? Maak dan een account aan bij Bitcoin Meester! Wij bieden meer dan 170 verschillende cryptovaluta aan om te kopen en verkopen. Naast op onze website kunt u ook Rocket Pool kopen via onze app voor zowel iOS als Android.

Grafiek Rocket Pool

Rocket Pool kopen met iDeal doe je eenvoudig bij Bitcoinmeester. 

Wat is Rocket Pool?

Rocket Pool is een decentraal platform dat wordt gebruikt voor het staken van Ethereum. Het biedt een veilige en gedecentraliseerde manier om ETH te staken, zonder dat je daarvoor 32 ETH nodig hebt, wat normaal gesproken het minimum vereiste is voor het staken van Ethereum. Met Rocket Pool kunnen gebruikers hun ETH staken en een beloning verdienen door te helpen bij het onderhoud van het Ethereum-netwerk.

Het platform maakt gebruik van een netwerk van node operators die verantwoordelijk zijn voor het valideren van transacties en het onderhoud van het netwerk. Deze node operators verdienen RPL-tokens als beloning voor hun werk, en deze tokens worden ook gebruikt om het platform te beheren en te beveiligen.

Bekijk de Rocket Pool live koers

Onze prijzen worden bepaald op basis van een gemiddelde van alle internationale beurzen waaraan wij zijn gekoppeld en de handel op ons platform. De prijs die u ziet is inclusief transactiekosten, deze zitten allemaal al in de prijs verwerkt.
Op deze manier heeft u bij ons dus een eerlijke handelsprijs en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan tijdens het kopen van uw munten. Behalve Rocket Pool bieden we ook ruim 170 andere coins zoals Bitcoin, XRP of Chainlink. Voor de terugkerende handelaren bieden wij ook onze zogenoemde VIP-kortingen, hoe meer u handelt hoe hoger uw VIP-level dus hoe hoger de korting!

Handelen via Bitcoin Meester

Ons platform is gebruiksvriendelijk en u heeft slechts een account nodig om te beginnen met handelen. U kunt na verificatie van uw account een bedrag naar keuze storten via iDEAL of Bancontact. Wij hebben de focus op veiligheid en betrouwbaarheid, en behandelen daarom alle gegevens die u ons verstrekt met grote zorg volgens AVG-richtlijnen. Bij Bitcoin Meester kunt u snel crypto’s kopen en verkopen. Daarnaast bieden wij kortingen op de tarieven als u meer handelt.

Heeft u ergens vragen over?

U kunt bladeren door onze handleidingen of onze FAQ pagina bekijken. Raadpleeg daarnaast onze kennisbank of lees het laatste cryptonieuws op ons blog. Als u de gewenste informatie en antwoorden niet kan vinden, helpt onze helpdesk u graag verder. Gebruik de chat, stuur ons een e-mail of bel met onze medewerkers van de helpdesk. Onze experts staan u graag te woord.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.