Menu Mijn account

Safe Haven

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00085715
-0.52%24H

Safe Haven (SHA) kopen met iDEAL

Met Bitcoin Meester is het mogelijk om snel en veilig cryptovaluta zoals Safe Haven te handelen. Om dit te doen heeft u alleen een Bitcoin Meester account nodig dat binnen enkele minuten is gemaakt. Zodra u een account heeft aangemaakt kunt u aan de slag met Safe Haven kopen en verkopen met iDEAL of een andere betalingsmethode.

Grafiek Safe Haven

Wat is Safe Haven?

Safe Haven is een platform gebouwd op de VeChain blockchain. Door gebruik te maken van een bestaande blockchain kan het platform makkelijker verschillende projecten aan elkaar verbinden. Safe Haven is oorspronkelijk ontwikkeld als erfenisplatform. Het wil een oplossing bieden voor de digitale activa van een gebruiker mocht deze plotseling komen te overlijden. Safe Haven bouwt verschillende producten en diensten om hier een oplossing voor te bieden. De tools zijn gericht op bedrijven en consumenten.

 

Het Safe Haven platform gebruikt een reeks smart contracts, zodat digitale activa (uw cryptomunten) beschermd kunnen worden. De digitale activa worden gecodeerd en verplaatst naar verschillende personen die het voor de eigenaar beschermen. Op deze manier kan een digitaal erfrecht worden ingesteld. Het platform wil het ook mogelijk maken om een digitaal testament op kan stellen.

Snelle manier om Safe Haven te kopen

Bent u van plan om Safe Haven te kopen door gebruik te maken van een gemakkelijke betaalwijze zoals iDEAL of Bancontact? De makkelijkste manier is om SHA token te kopen via Bitcoin Meester. Via ons platform kunt u eenvoudig en snel handelen in SHA en meer dan 200 andere munten. Is Safe Haven niet de munt die u zoekt? Gelukkig bieden we nog ruim 200 andere munten aan, wat dacht u van Polkadot, Chainlink of Swipe Token? U kunt al deze munten eenvoudig en snel verhandelen via Bitcoin Meester.

Heeft u nog vragen?

Komt u eruit? Zo niet, bekijk dan eens de pagina met veelgestelde vragen of blader door onze handleidingen. Hier worden de meest gestelde vragen beantwoord over het kopen van Safe Haven via iDEAL. Wilt u de experts van onze helpdesk spreken? U bereikt ons via 085 007 6000 en helpdesk@bitcoinmeester.nl!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.