Menu Mijn account

Secret Network

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,78060220
-4.87%24H

Let op! Secret is een privacycoin niet te versturen of te storten.

Simpel Secret Network (SCRT) kopen met iDEAL

Via Bitcoin Meester kunt u SCRT makkelijk kopen en verkopen, net als meer dan 200 andere munten. Een overzicht daarvan vindt u op de pagina met koersen & munten. SCRT kopen is slechts een kwestie van een account maken, euro's storten, en deze direct omwisselen voor uw gekozen cryptovaluta.

Grafiek Secret Network

Wat is Secret Network?

Secret Network is een gedecentraliseerd blockchain platform dat zich richt op complete data privacy, en het maakt versleutelde smart contracts mogelijk. Dit zijn transacties waarvoor geen goedkeuring van derde partijen nodig is. Bij de smart contracts van Secret Network zijn de in- en uitvoer van gegevens versleuteld in het protocol. Secret Network, eerder bekend als Enigma, wil de gebruiksvriendelijkheid en daarmee acceptatie van gedecentraliseerde technologie verbeteren. 

 

Om dit te bereiken gebruikt Secret Network nodes, computers die de software draaien, om gegeneraliseerde berekeningen te maken over gecodeerde gegevens. Hierdoor kunnen smart contracts gevoelige en private data als input gebruiken. Zo kunnen met Secret Network bijvoorbeeld applicaties gemaakt worden die de privacy behouden en door iedereen zonder toestemming gebruikt kunnen worden. Daarnaast kan de privacy functionaliteit ingezet worden voor gedecentraliseerde diensten, machine learning en toegangscontrole. 

 

De token van het platform heet SCRT en wordt gebruikt om bereken- en transactiekosten te betalen, te stemmen op voorstellen over de toekomst van Secret Network, en te staken. Hierbij zetten gebruikers in ruil voor beloningen hun tokens voor onbepaalde tijd vast, wat het netwerk ondersteund.

Maak uw Bitcoin Meester account aan!

Een account maakt u simpel aan en is snel geverifieerd door ons. Hierbij behandelen wij uw gegevens zorgvuldig volgens AVG-richtlijnen. Vervolgens kunt u eenvoudig via iDEAL, Bancontact of handmatige overschrijving een storting maken. Daarna kunt u onbeperkt cryptovaluta handelen. Voor het aan- en verkopen rekenen wij transactiekosten van maximaal 1%, die kunnen dalen tot 0.10% als u vaker handelt. Met onze any-to-any functie wisselt u gemakkelijk de ene munt voor de andere voor de helft van de transactiekosten.

Nog vragen?

U kunt meer informatie vinden op onze FAQ pagina, blog, kennisbank en handleidingen. Daarnaast staat onze helpdesk met experts voor u klaar! U kunt ons altijd mailen op helpdesk@bitcoinmeester.nl. Via chat en telefoon zijn wij bereikbaar op werkdagen van 09:00-17:00. U belt ons via 085 007 6000. Een chat kunt u via onze website starten.

 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.