Menu Mijn account

Secret Network

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 4,03440502
-6.30%24H

Secret (SCRT) kopen met Bancontact of iDeal? 

Dat doet u bij Bitcoin Meester! Secret (SCRT) kopen met euro's en betalen via iDeal of een van onze andere veilige betaalmethodes doet u binnen enkele minuten. U hoeft hiervoor slechts een account aan te maken en uw rekening te verifiëren, u zou dus al binnen het kwartier uw eerste munten kunnen bezitten! U ontvangt van ons direct een Secret (SCRT) wallet in uw account.

Let op! Secret (SCRT) is een privacycoin en vanwege aangescherpte regelgeving is deze munt niet meer op te nemen of te storten.

Grafiek Secret Network

U koopt Secret coin simpel via iDeal of Bancontact

De meest eenvoudige manier om uw Secret SCRT aan te kopen is door deze middels iDeal of Bancontact te kopen. De SCRT coins en andere valuta kunt u beheren in uw eigen wallet of deze op onze veilige offline servers laten staan. De keuze is aan u. Wanneer u wilt weten wat de ENG of andere cryptocurrencies op dit moment waard zijn, kunt u eenvoudigweg het overzicht van onze koersen en coins bekijken. Per coin wordt middels een grafiek weergegeven wat deze de afgelopen maanden gedaan heeft. In een overzichtelijk percentage wordt uitgedrukt hoe de SCRT token en andere coins de afgelopen 24 uur staan.

Wat is Secret SCRT voor munt? 

Secret is de eigen munt van het Secret Network, een gedecentraliseerd netwerk voor privé / beveiligde berekeningen en was voorheen bekend als Enigma. Nodes in het netwerk kunnen generaliseerbare berekeningen uitvoeren over gecodeerde gegevens, waardoor smart contracts privé- en privacy-gevoelige gegevens als invoer kunnen gebruiken. De focus van Secret Network ligt op computationele privacy, niet alleen op transactionele privacy. Ontwikkelaars kunnen gedecentraliseerde, privacybewarende "geheime apps" op het netwerk bouwen. De privacyfunctionaliteit van het geheime netwerk is van cruciaal belang voor veel gebieden, waaronder gedecentraliseerde financiën, Web3, machine learning, toegangscontrole en nog veel meer.

Ruil de ene munt tegen de ander via onze any-to-any functie!

Bij Bitcoin Meester is het mogelijk om de ene munt in te wisselen voor de andere, zonder daarbij grote wisselkoersen te betalen. U kunt dit doen via onze any-to-any functie. Hiervoor is het noodzakelijk dat u een account aanmaakt. Dit is snel gebeurd en wordt op doordeweekse dagen door ons binnen het uur geverifieerd. Uw gegevens worden hierbij behandeld volgens de AVG richtlijnen. Tevens dient u uw bankrekening bij ons te verifiëren. Dit kunt u het snelst regelen door een overboeking te doen via iDeal. Nadat uw account en rekening zijn goedgekeurd, kunt u onbeperkt Enigma en andere coins kopen en verkopen via ons platform. Wij wensen u veel handelsucces!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.