Menu Mijn account

Selfkey

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00879943
-3.68%24H

Selfkey kopen tegen de huidige prijs

Selfkey kopen en verkopen doet u eenvoudig en snel bij Bitcoin Meester, uw KEY kopen doet u eenvoudig met een betalingsmethode zoals iDeal. Selfkey faciliteert een digitaal identiteitssysteem dat individuen en bedrijven in staat stelt om de eigen digitale identiteit volledig te beheren. Daarnaast hebben zij een geïntegreerde marktplaats. De gebruikers hebben zelf controle over hun persoonlijke data. Met deze persoonlijke data en digitale identiteit kan de gebruiker toegang krijgen tot financiële diensten, handelsplatformen, paspoort registratie en meer.

Grafiek Selfkey

KEY eenvoudig kopen met iDeal

Veilig, eenvoudig en snel. Dat is waar wij voor staan. Waar u bij de meeste beurzen uw munten koopt met Bitcoins of Ethereum doet u dat bij ons direct met euro's die u afrekent met iDeal of Bancontact. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een Bitcoin Meester account. Deze maakt u binnen enkele minuten aan waarna u direct van start kunt gaan met het kopen en het verkopen van uw Selfkey of andere munten. Transparantie is voor ons ook erg belangrijk, de prijs die u ziet bij de munt is ook daadwerkelijk de prijs die u hiervoor betaalt. Heeft u niet genoeg aan het standaard weeklimiet van 100,- euro? Dan kunt u deze eenvoudig verhogen door de verificatie te doorlopen. Ingediende verificaties worden tijdens kantooruren binnen 10 minuten gekeurd. 

Bent u klaar om te handelen?

Wanneer u de koersen heeft bekeken, zich hebt verdiept in de munt en uw uitendelijke keuze heeft gemaakt kunt u beginnen met het kopen van Selfkey. Om u op weg te helpen hebben wij nog een aantal handleidingen opgesteld. Daarnaast hebben we ook nog een pagina met veelgestelde vragen (FAQ). Heeft u toch meer behoefte aan persoonlijke hulp? Dan kunt u ons altijd bellen, mailen of chatten.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.