Menu Mijn account

Selfkey

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00975928
-9.52%24H

SelfKey (KEY) kopen met iDEAL via Bitcoin Meester

Hieronder staat de actuele prijs en de prijsontwikkeling van KEY. Ook KEY is gemakkelijk te kopen en verkopen via Bitcoin Meester, net als meer dan 200 andere cryptovaluta. U kunt gemakkelijk geld storten via iDEAL of Bancontact en meteen beginnen met handelen. Het enige wat u nodig heeft is een account dat binnen enkele stappen is gemaakt. Als u hier of ergens anders hulp bij nodig heeft staat onze helpdesk voor u klaar. De contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.

Grafiek Selfkey

Wat is SelfKey?

SelfKey is een identiteitsplatform dat is gebaseerd op een blockchain, een gedeelde database die informatie opslaat in een digitale vorm. Het platform stelt personen, bedrijven, beurzen, banken en meer in staat om de data rondom hun identiteit te beheren. SelfKey gebruikt een gedecentraliseerde aanpak, dit betekent dat transacties gemaakt kunnen worden zonder goedkeuring van derde partijen. Gebruikers kunnen dus direct onderling handelen. Hierdoor worden kosten verlaagd en de veiligheid en gebruikerservaring verbeterd. 

 

SelfKey verdeelt de informatie over een netwerk van nodes, computers die de software draaien. Toegang tot belangrijke data en bestanden, datalekken en identiteitsdiefstal worden zo beperkt. Het platform heeft de SelfKey marktplaats gebouwd waar gebruikers bijvoorbeeld toegang krijgen tot financiële diensten, handelsplattformen, paspoortregistratie, en zich kunnen aanmelden voor bankrekeningen. Ook kunnen zij betalen met KEY, de token van het platform.

Handelen via Bitcoin Meester

KEY kopen bij Bitcoin Meester is snel en makkelijk na het maken van een account. Nadat uw account is geverifieerd door ons kunt u hier euro’s op storten. Dit kan bijvoorbeeld via iDEAL. Het bedrag is binnen enkele minuten te zien. Als u KEY koopt wordt dit bijgeschreven op uw account waar een wallet is ingebouwd.  U kunt de munten ook in uw eigen wallet offline bewaren. Als u KEY of andere munten besluit te verkopen, betalen wij snel uit. Wij bieden korting op transactiekosten als u vaker koopt en verkoopt via ons platform.

Komt u er niet helemaal uit?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Kijk eens naar onze handleiding, FAQ pagina, kennisbank of blog met cryptonieuws. Wilt u een van onze medewerkers spreken? Onze experts staan graag voor u klaar! Wij zijn bereikbaar via telefoon (085 007 6000) en chat op werkdagen tussen 09:00-17:00 uur. U kunt ons ook mailen op helpdesk@bitcoinmeester.nl.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.