Menu Mijn account

Serum

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 6,09967334
-2.33%24H

Serum (SRM) kopen en verkopen met iDEAL

Serum (SRM) kopen doet u eenvoudig en snel bij Bitcoin Meester. Het is mogelijk om al uw munten bij ons direct aan te kopen met euro’s. Serum is een gedecentraliseerde derivatenbeurs met betrouwbare cross-chain trading. De SRM token dient als een governance token binnen Serum.

Grafiek Serum

Wat is Serum?

Serum beschrijft zichzelf als een gedecentraliseerde derivatenbeurs met betrouwbare cross-chain trading. Het Serum-project is een samenwerking tussen het gecentraliseerde handelsplatform voor derivaten FTX en Solana. EcoSerum ondersteunt projecten die zijn gebouwd op Serum. Serum is de eerste DEX die op Solana is gebouwd. Solana is een blockchain op webschaal die mogelijk 710.000 transacties per seconde (tps) kan bereiken. Dit is mogelijk met een verifieerbare vertragingsfunctie genaamd SHA 256 hash-keten die Optimistic Concurrency Control mogelijk maakt. Momenteel kan het ongeveer 50.000 transacties per seconde aan, wat exponentieel sneller is dan de 15 transacties per seconde van Ethereum.

Serum Token

SRM is het governance-token van Serum op basis van de Solana-blockchain, maar heeft ook een Ethereum (ERC-20) versie. Bij aanvang werden er 10 miljard SRM vastgesteld als het maximale aanbod; waarvan in eerste instantie ongeveer 175 miljoen tokens in omloop zullen zijn en na de IEO zullen groeien tot 181 miljoen tokens. Dit aantal zal vervolgens jaarlijks met ongeveer 15% groeien. Het geeft houders macht over het ecosysteem van Serum. Hoewel de meeste componenten in Serum als onveranderlijk worden beschouwd, kunnen sommige parameters, zoals toekomstige vergoedingen, worden gewijzigd via SRM-governance-stemmen. SRM kan daarnaast worden gestaked en kan ook worden gebruikt om vergoedingen te betalen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.