Menu Mijn account

Serum

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,22272650
-3.11%24H

Serum (SRM) kopen en verkopen met iDEAL

Serum (SRM) kopen doet u eenvoudig en snel bij Bitcoin Meester. Het is mogelijk om al uw munten bij ons direct aan te kopen met euro’s. Serum is een gedecentraliseerde derivatenbeurs met betrouwbare cross-chain trading. De SRM token dient als een governance token binnen Serum.

Grafiek Serum

Wat is Serum?

Serum is een platform waarop handelaren cryptovaluta kunnen kopen en aankopen zonder dat een derde partij er tussen zit. Dit heeft het voordeel van privacy en het voordeel dat de transactiekosten lager zijn. Het platform is gebouwd op de blockchain van Solana. Solana is een blockchain die een hoog aantal en snel transacties kan verwerken. Dit kan op het platform van Serum dus ook. Het platform probeert om de uitstraling van een traditionele beurs te hebben, maar dan met het voordeel dat het decentraal geregeld is en er dus niet één partij de volledige controle heeft. Het werkt dus ook nog wel met een orderboek waar alle vraag en aanbod prijzen in bijgehouden worden. Dit geeft een eigenaar meer controle over de prijs die hij of zij wil ten opzichte van platforms waar de prijs volgens een formule wordt berekend.

Serum onderscheidt zich daarnaast door het mogelijk te maken om tokens te (ver)kopen die niet op het Solana platform uitgebracht zijn. Je kan hier dus ook tokens verhandelen die op Ethereum of Polkadot zijn uitgebracht. 

Waarom SRM?

SRM is de token die hoort bij het Serum platform. Met SRM worden de kosten voor het handelen betaald. Als een transactie voltooid moet worden, moet daarbij ook betaald worden om de eigenaren van de computers die de blockchain ondersteunen te compenseren. Dit wordt in SRM gedaan. 

Nog een interessant feit van SRM: op het moment dat iemand 1 miljoen SRM vastzet op het netwerk krijgt diegene een MegaSerum. Houders van MegaSerum krijgen iets hogere beloningen als ze een computer beschikbaar stellen voor het Serum netwerk. 

Verdere informatie?

Heeft u nog vragen? Blader dan eens door onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Bent u breder geïnteresseerd in de cryptowereld, ga dan snel naar ons blog of scroll door de begrippenlijst op de kennisbank. Heeft u liever persoonlijke hulp? Onze helpdesk is 24 uur per dag te bereiken via email en zijn wij telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.