Menu Mijn account

SHIBA INU

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00001348
0.60%24H

Let op! Wij ondersteunen enkel de ERC20 variant

Wat is SHIBA INU (SHIB)?

Shiba Inu omschrijft zichzelf als de “Dogecoin Killer” zoals te lezen valt op hun website. De Shiba Inu-token heeft veel gemeen met DOGE. De naam van beide munten komt voort uit de meme met een Japanse Shiba Inu-hond. Shiba Inu-token omschrijft zichzelf als een nieuwe versie van Dogecoin - maar dan beter. Shiba Inu werd gelanceerd in augustus 2020 maar maakt pas sinds kort een enorme groei door.

Grafiek SHIBA INU

Shiba Inu kopen met iDEAL

Bent u op zoek naar een plek waar u eenvoudig en snel Shiba Inu kunt kopen en verkopen met iDEAL en betalen met euros? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste adres! Bij ons kunt u Shiba Inu en ruim 200 andere cryptocurrencies eenvoudig en snel kopen en verkopen met euro’s en betalen met iDEAL. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een account welke u binnen enkele minuten kunt aanmaken. Voor vragen over Shiba Inu kopen met iDEAL kunt u onze helpdesk 7 dagen per week bereiken.

De lancering van Shiba Inu

In het zogeheten “woofpaper” van de Shiba Inu-token (een whitepaper, maar dan met een doge-thema) beschrijven de oprichters het project als een potentiële Dogecoin-killer. Het project claimt zelf dat het de waarde van Dogecoin exponentieel zou kunnen overtreffen. Een bijzondere uitspraak, aangezien dat van tevoren nooit te zeggen valt. De Shiba Inu token wordt door velen gezien als een "grap". Er is dus enige voorzichtigheid geboden. Zelf gedegen onderzoek naar het project is dus belangrijk!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.