Menu Mijn account

Shiden Network

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,39296758
5.09%24H

Shiden Network (SDN) kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester 

Bent u op zoek naar een snelle, veilige en eenvoudige manier om Shiden Network (SDN) te kopen en deze te betalen met iDEAL? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste adres. Door een account aan te maken op ons platform krijgt u toegang tot de handel in meer dan 200 verschillende cryptovaluta. Kopen gaat gemakkelijk en snel met iDEAL.

Grafiek Shiden Network

Wat is Shiden Network?

Shiden Network is een applicatielaag die draait op Kusama Network. De hoofd blockchain van Kusama ondersteunt geen smart contracts en decentrale applicaties. Shiden Network is bedacht om de smart contract laag van Kusama te zijn. Het is pas echt live gegaan halverwege 2021. Het biedt verbindingen aan met meerdere blockchains zoals Ethereum, Cosmos en natuurlijk Kusama. Er zijn inmiddels al behoorlijk wat applicaties die draaien op het Shiden Network. Deze zijn ook vrij breed verspreid, zo zijn er staking applicaties, spelletjes of wallets. Het is een vrij nieuw platform maar biedt al veel mogelijkheden vanaf het moment van de lancering. Daarnaast heeft het een hele hoge snelheid van transacties verwerken.

SDN is de token die hoort bij het Shiden Network en kan gebruikt worden om de transactiekosten van smart contracts te betalen. Dit zijn transacties die u kunt maken zonder goedkeuring van derde partijen. Daarnaast kan deze gebruikt worden om de makers van applicaties te ondersteunen.

Maak vandaag nog uw Bitcoin Meester account aan!

Nadat u enkele stappen heeft doorlopen, zullen wij uw account verifiëren. Wij zorgen dat uw gegevens goed behandeld worden volgens de AVG richtlijnen.

Na verificatie kunt u eenvoudig via iDEAL, Bancontact of een handmatige overschrijving een storting op uw account doen. Vervolgens kunt u onbeperkt cryptovaluta kopen en verkopen. Voor het aan- en verkopen hanteren wij transactiekosten van maximaal 1%. Deze kosten dalen tot 0.10% wanneer vaker handelt. Ook bieden wij de any-to-any functie waarmee u de ene munt voor de andere kunt omwisselen met de helft van de transactiekosten.

Heeft u verder nog een vraag?

U bent altijd welkom om vragen te stellen! De meest gestelde vragen zijn terug te vinden op onze FAQ pagina. Daarnaast hebben wij pagina’s met handleidingen en kunt u informatie over verschillende cryptovaluta vinden op ons blog en in onze kennisbank.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.