Menu Mijn account

Siacoin

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,01568239
0.55%24H

Koop of verkoop Siacoin tegen de actuele prijs

Wilt u Siacoin (SC) kopen of verkopen voor een goede prijs? Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waarop u uw cryptocurrencies eenvoudig en veilig kunt verhandelen? Bij Bitcoin Meester bieden we een veilig en gemakkelijk te gebruiken platform, zelfs voor handelaren met weinig tot geen ervaring in de handel in cryptocurrencies. U kunt eenvoudig uw account registreren, wat geld storten en beginnen met het kopen of verkopen van Siacoin, Bitcoin of een andere munt tegen de prijs en koers die u wenst.

Grafiek Siacoin

Siacoin, een gedecentralisserd datacenter

Siacoin wil een gedecentraliseerd datacenter netwerk maken dat de grootste, goedkoopste en snelste manier van cloudopslag moet worden. Iedereen heeft ongebruikte opslag op zijn devices staan. Deze opslag kan op zo’n manier worden ingezet dat andere mensen er gebruik van maken. De gebruikers betalen de eigenaar van de opslag voor het gebruik van deze opslagruimte. De data die mensen op de opslag zetten is versleuteld. Zo weten de gebruikers niet waar de data staat opgeslagen en de eigenaar weet niet wie er gebruik maakt van zijn opslag en wat er mee gedaan wordt.

Voor welke prijs bent u geïnteresseerd in het kopen van Siacoin?

Beginnen met handelen in cryptocurrencies is heel eenvoudig bij Bitcoin Meester. U registreert gewoon uw account, stort geld op uw account en begint met handelen. Wilt u meer uitgeven dan de wekelijkse limiet van € 100? U kunt uw account verifiëren om zonder beperkingen te handelen. We hebben een brede selectie munten en hebben er altijd genoeg op voorraad zodat je er zoveel kunt kopen als je wilt. Bekijk het overzicht van munten die we aanbieden. Veiligheid en transparantie zijn onze belangrijkste doelstellingen. Daarom slaan we alle munten veilig op in onze hardware / offline portefeuilles. U kunt ze echter desgewenst in uw eigen portefeuille opslaan. We hebben alles gebouwd om het zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk te maken. Registreer vandaag nog uw account en begin met beleggen in de wereld van cryptocurrencies.

Stel ons al uw vragen

Heb je hulp nodig bij het instellen van je account of heb je andere vragen? U kunt onze FAQ of onze handleidingen raadplegen. Aarzel niet om ons te bellen op +31 (0) 85 007 4844 of stuur ons een e-mail als u het antwoord dat u zoekt niet kunt vinden. We reageren snel tijdens kantooruren van 08.00 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op, zodat we u kunnen helpen aan de slag te gaan met het verhandelen van uw eigen cryptocurrencies.

 

 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.