Menu Mijn account

Siacoin

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00395494
-4.21%24H

Koop Siacoin (SC) met iDEAL via Bitcoin Meester

Wilt u Siacoin (SC) kopen of verkopen voor een goede prijs? Bent u op zoek naar een betrouwbaar platform waarop u uw cryptovaluta eenvoudig en veilig kunt verhandelen? Bij Bitcoin Meester bieden we een veilig en gemakkelijk te gebruiken platform, zelfs voor handelaren met weinig tot geen ervaring in de handel in cryptovaluta. U kunt eenvoudig uw account registreren, geld storten en beginnen met het kopen of verkopen van Siacoin, Bitcoin of een andere munt tegen de prijs en koers die u wenst.

Grafiek Siacoin

Wat is Siacoin?

Sia is een online opslagplaats voor data. Op het platform kunnen bedrijven en personen hun ongebruikte digitale opslagruimte aanbieden. Andere bedrijven en personen kunnen hier weer gebruik van maken door de opslagruimte te kopen om bestanden op te slaan. Het is een beetje vergelijkbaar met iCloud of OneDrive, maar dan decentraal. Dit betekent dat er niet een enkele partij is die de volledige controle heeft over de data. Dat werkt zo: als iemand een bestand wil opslaan, wordt dit in 30 goed beveiligde stukjes opgeknipt. Deze 30 bestanden worden dan elk naar een uniek opslagpunt gestuurd, dit heet een host. Zo heeft er niemand toegang tot de volledige file behalve de persoon die de file heeft geüpload. 

De gebruikers van opslagruimte moeten hiervoor betalen aan de aanbieders van opslagruimte. Dit doen ze met de token die bij het Sia platform hoort. Deze token heet Siacoin. Naast dat aanbieders dus betaald worden met Siacoin wordt aan hen ook gevraagd om een bepaalde hoeveelheid Siacoin vast te zetten. Dit dient als onderpand mochten zij slecht omgaan met hun rol, en kan dus van hen afgenomen worden als zij dit wel doen.

Eenvoudig en snel handelen via Bitcoin Meester

Siacoin kopen doet u gemakkelijk via Bitcoin Meester. Heeft u al een account? Dan kunt u direct aan de slag met Siacoin kopen! Heeft u nog geen account? Geen zorgen, een account aanmaken kost u slechts enkele minuten. Heeft u hulp nodig bij het openen van een account? Dan zitten onze helpdesk medewerkers voor u klaar. Onze helpdesk is 7 dagen per week te bereiken via e-mail. Indien uw voorkeur uitgaat naar telefonisch contact dan is dit ook mogelijk. Onze medewerkers zijn via telefoon of via chat te bereiken op werkdagen tussen 09:00-17:00 uur. 

Heeft u nog andere vragen of wil u zich meer verdiepen? Kijk dan eens op ons blog, in de kennisbank of tussen de veelgestelde vragen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.