Menu Mijn account

SingularityNET

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,52094915
38.25%24H

SingularityNET (AGIX) kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester

Via ons platform kunt u makkelijk AGIX verhandelen, net als meer dan 200 andere munten. AGIX kopen is slechts een kwestie van een account aanmaken, euro's storten, en deze direct omwisselen voor uw gekozen cryptovaluta.

Grafiek SingularityNET

Wat is SingularityNET?

SingularityNET is een gedecentraliseerde marktplaats voor Artificial Intelligence (AI), ofwel kunstmatige intelligentie. Met SingularityNET kunnen gebruikers gemakkelijk diensten rondom AI maken, delen en eraan verdienen. Terwijl de waarde van AI steeds meer toeneemt, is er nog altijd een een kloof tussen de ontwikkelaars van AI diensten en de mensen die ze willen gebruiken. Zo kunnen onderzoekers vaak niet een dataset vinden die groot genoeg is, en hebben organisaties vaak een persoonlijke oplossing nodig waar een enkel AI project niet aan kan voldoen. SingularityNET wil deze kloof dichten.

 

Het bijzondere van SingularityNET is dat ontwikkelaars gemakkelijk AI producten kunnen verkopen, en kopers deze kunnen testen voordat ze het besluiten aan te schaffen. Ook kunnen speciale verzoeken voor specifieke AI diensten ingediend worden via het Request for AI portal (RFAI). Ontwikkelaars kunnen commissies verdienen door deze opdrachten uit te voeren.

 

De token van het netwerk heet AGIX. Hiermee wordt vooral voor AI diensten betaald. Ook kunnen gebruikers ermee stemmen om de toekomst van het platform te bepalen. Ten slotte kan de munt ook gebruikt worden om te staken. Hiermee worden de munten voor onbepaalde tijd vastgehouden in de wallet. Gebruikers die dit doen krijgen een beloning omdat SingularityNET hierdoor bepaalde functies kan uitvoeren die het platform ondersteunen.

Maak vandaag nog uw Bitcoin Meester account!

Wij zullen uw account verifiëren en zorgen dat uw gegevens goed behandeld worden volgens de AVG richtlijnen. Hierna kunt u eenvoudig via iDEAL, Bancontact of een handmatige overschrijving een storting op uw account doen. Vervolgens kunt u onbeperkt cryptovaluta verhandelen. Voor het aan- en verkopen rekenen wij transactiekosten van maximaal 1%. Deze dalen tot 0.10% wanneer u meer handelt. Met onze any-to-any functie wisselt u de ene munt voor de andere voor de helft van de transactiekosten. U kunt naast onze website ook handelen via onze app voor Android en iOS!

Nog vragen?

Bekijk onze FAQ pagina, kennisbank, handleidingen of blog. De experts van onze helpdesk staan ook graag voor u klaar! U bereikt ons via mail op helpdesk@bitcoinmeester.nl. Daarnaast kunt u ons op werkdagen contacteren van 09:00-17:00 via de chatfunctie op onze website, of telefoon op 085 007 6000.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.