Menu Mijn account

SingularityNET

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,28787455
-3.69%24H

Wat is SingularityNET (AGI)?

SingularityNET is een blockchain-aangedreven platform waarmee iedereen eenvoudig AI-services kan "creëren, delen en er geld mee kan verdienen". Singularity biedt een wereldwijd toegankelijk AI marktplaats waar gebruikers verschillende AI-services kunnen bekijken, testen en kopen met behulp van de native utility-token van het platform: AGI.

Grafiek SingularityNET

SingularityNET (AGI) kopen met iDEAL

Wilt u eenvoudig en snel SingularityNET’s AGI token kopen met euro’s en betalen via iDEAL? Dan zit u bij Bitcoin Meester goed! Bij ons kunt u namelijk meer dan 200 verschillende coins eenvoudig, veilig en snel kopen en verkopen met een euro pair. U hoeft dus niet eerst alles om te wisselen met Bitcoin of Tether (USDT). Ga vandaag nog aan de slag met AGI kopen en maak een account aan binnen enkele minuten!

Het team achter SingularityNET

Het team achter SingularityNET bestaat uit een groep pioniers in de ontwikkeling van een AI-systeem welke bekend staat als Sophia. Het doel van de ontwikkelaars van SingularityNET is om Sophia in staat te stellen de menselijke taal volledig te begrijpen en door te gaan met het ontwikkelen van "OpenCog."

Nu horen we u denken, wat is OpenCog? OpenCog is een AI-framework waarvan men hoopt dat het uiteindelijk "geavanceerde algemene intelligentie" zal bereiken. Dit niveau zou amper te onderscheiden zijn van menselijke intelligentie, en misschien zelfs verder gevorderd dan wat we onszelf kunnen inbeelden. Het platform werd voor het eerst aangekondigd in 2017 en voltooide in december van hetzelfde jaar een ICO waarmee in slechts één minuut $ 36 miljoen werd opgehaald.

Wat is het AGI token?

Het SingularityNET heeft een eigen token, genaamd AGI. Het nut van het AGI-token is sinds oprichting geëvolueerd met de ontwikkeling van het SingularityNET-ecosysteem. In oktober 2020 werd de SingularityNET Enhancement Proposal (SNEP) gelanceerd waarmee AGI-houders kunnen stemmen over wijzigingen in de activiteiten van het netwerk. Daarnaast kan de token ook worden gestaked binnen het netwerk.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.