Menu Mijn account

Skycoin

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 1,91082
-2.81%24H

Skycoin kopen met Bitcoin Meester

Al sinds 2012 wordt er aan het platform van Skycoin gewerkt. Hier zijn meer dan 80 ontwikkelaars actief bij betrokken. Het is een bijzonder platform, waar een set bouwstenen samenvalt. Er wordt gezegd dat Skycoin de wereld van de digitale communicatie kan overnemen. Het kan een nieuwe manier van communicatie binnen een bedrijf of organisatie opzetten en het is tevens een eerste stap naar een compleet netwerk van decentrale social media. Daarnaast is Skycoin een eigen VPN dienst en heeft het een nieuwe programmeertaal ontwikkel, namelijk CX Scripting.

Grafiek Skycoin

Koop of verkoop SkyCoin tegen de huidige prijs

Wilt u SkyCoin (SKY) kopen of verkopen voor de huidige prijs? Heeft u behoefte aan een eenvoudig en transparant platform? Bij Bitcoin Meester bieden we een transparant en gemakkelijk te gebruiken platform, ook voor handelaren met weinig tot geen ervaring in het handelen in crypto. U kunt gemakkelijk uw account registreren, euro credits storten met iDeal en vervolgens beginnen met het kopen of verkopen van Skycoin of een van onze andere munten tegen de prijs en koers die u wenst, wij bieden namelijk ook de optie tot geaanceerd handelen waarbij u een vooraf ingestelde prijs kan instellen.

Binnen een paar minuten heeft u een eigen Bitcoin Meester account

Bent u er klaar voor om uw SkyCoin te kopen of te verkopen? Maak dan vandaag nog eenvoudig een account aan. Dit is binnen een aantal minuten al gebeurd. Heeft u toch nog vragen? Bijvoorbeeld over het aanmaken van een accoun? Neem dan dan eens een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen. Bent u er toch nog niet helemaal uitgekomen? Voelt u zich dan vrij om contact met onze helpdesk op te nemen door te bellen naar 085 007 6000 of te mailen naar helpdesk@bitcoinmeester.nl. Wij staan voor u klaar!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.