Menu Mijn account

Smooth Love Potion

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00303541
-0.36%24H

Eenvoudig Smooth Love Potion (SLP) kopen met iDEAL

Eenvoudig, veilig en snel. Dat is waar wij voor staan. Ons platform is zo ingericht dat gebruikers gemakkelijk munten zoals Smooth Love Potion kunnen kopen en verkopen. Zowel voor beginners als gevorderde handelaren biedt Bitcoin Meester een uitkomst. Een account aanmaken is zo gebeurd en hierna kan er meteen worden begonnen met handelen.

Grafiek Smooth Love Potion

Wat is Smooth Love Potion?

Smooth Love Potion (SLP) is een gaming-token in het populaire NFT-spel Axie Infinity. Smooth Love Potion heeft een onbeperkt aanbod en is een bron van inkomsten voor Axie Infinity-spelers. In het Axie Infinity-spel kunnen spelers de SLP-tokens gebruiken om digitale huisdieren genaamd Axies te fokken, die vervolgens op de markt kunnen worden verkocht als NFT aan andere spelers. SLP kan daarnaast ook worden verhandeld buiten het spel om, zo kunt u Smooth Love Potion kopen bij Bitcoin Meester.

Play-to-earn model van Love Potion

Om SLP te verdienen in Axie Infinity moeten spelers missies voltooien, tegen andere spelers vechten in de Arena (PvP) of vechten in de Adventure-modus (PvE). Er is een beperkt aantal SLP dat per dag kan worden verdiend, en de SLP die voor het fokken wordt gebruikt, wordt verbrand zodra een nieuwe Axie is gemaakt.

Handelen op Bitcoin Meester

Wilt u bij Bitcoin Meester Smooth Love Potion of één van onze andere cryptovaluta kopen of verkopen? Ons platform is zeer gebruiksvriendelijk. Eerst maakt u in enkele minuten een account aan. Vervolgens kunt u na verificatie een bedrag naar keuze storten via iDEAL of Bancontact. Bij Bitcoin Meester hebben wij de focus op veiligheid en betrouwbaarheid. Daarom behandelen wij alle gegevens die u ons verstrekt volgens de AVG-richtlijnen. Wij bieden kortingen aan op de tarieven als u meer handelt. Naast onze website kunt u ook handelen in crypto via onze app voor iOS en Android.

Komt u er niet helemaal uit?

Heeft u hulp nodig, bijvoorbeeld bij het openen van een account? Dan zitten onze helpdesk medewerkers voor u klaar. Onze helpdesk is 7 dagen per week te bereiken via e-mail. Ook kunt u ons bellen of via de chat bereiken op werkdagen tussen 09:00-17:00 uur. 

Heeft u nog andere vragen of wilt u zich meer verdiepen? Kijk dan eens op ons blog, in de kennisbank of op de pagina met veelgestelde vragen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.