Menu Mijn account

Solana

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 137,388691
-1.72%24H

Eenvoudig en snel Solana (SOL) kopen en verkopen met iDeal.

Bent u op zoek naar een eenvoudige, veilige en snelle manier om Solana (SOL) te kopen met een euro pair en deze te betalen met iDeal? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste adres. Wij maken het mogelijk om meer dan 200 verschillende cryptocurrencies te kopen en te verkopen met een euro pair. Wat dacht u bijvoorbeeld van Serum, gebouwd op Solana.

Grafiek Solana

Wat is Solana (SOL)

Solana is eind 2017 opgericht door voormalige Qualcomm-, Intel- en Dropbox-ingenieurs en is een single-chain, gedelegeerd-Proof-of-Stake-protocol dat zich richt op het leveren van schaalbaarheid zonder concessies te doen aan decentralisatie of beveiliging van het netwerk. Solana bouwt de architectuur van hun blockchain op basis van Proof of History (PoH). PoH is een bewijs voor het verifiëren van de volgorde en het verstrijken van de tijd tussen verschillende events. Het doel van PoH wordt gebruikt om het betrouwbare verloop van tijd in een grootboek te coderen. Een Proof of Stake (PoS) consensusmechanisme wordt vervolgens gebruikt voor bevestiging van de huidige sequence die wordt geproduceerd door de Proof of History-generator. PoS wordt ook gebruikt om te stemmen binnen het protocol en de volgende Proof of History-generator node te selecteren.

Waarvoor dient de SOL token?

SOL is de native token van de Solana-blockchain. De token kan worden gebruikt voor staking. Solana is bezig met het mogelijk maken van beloningen voor het staken van het SOL-token in ruil voor het voeden en ondersteunen van het netwerk.

Transactiekosten: gebruikers kunnen het SOL-token gebruiken om te betalen voor eenvoudige token-transacties en smart-contract-uitvoeringen op het netwerk.

Naast het staken en transactiekosten zal het SOL-token in de toekomst worden gebruikt bij het stemmen op de blockchain.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.