Menu Mijn account

Solana

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 21,5850835
2.75%24H

Eenvoudig en snel Solana (SOL) kopen en verkopen met iDeal.

Bent u op zoek naar een eenvoudige, veilige en snelle manier om Solana (SOL) te kopen met een euro pair en deze te betalen met iDeal? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste adres. Wij maken het mogelijk om meer dan 200 verschillende cryptocurrencies te kopen en te verkopen met een euro pair. Wat dacht u bijvoorbeeld van Serum, gebouwd op Solana.

Grafiek Solana

Wat is Solana (SOL)

Solana is eind 2017 opgericht door voormalige Qualcomm-, Intel- en Dropbox-ingenieurs en is een single-chain, gedelegeerd-Proof-of-Stake-protocol dat zich richt op het leveren van schaalbaarheid zonder concessies te doen aan decentralisatie of beveiliging van het netwerk. Solana bouwt de architectuur van hun blockchain op basis van Proof of History (PoH). PoH is een bewijs voor het verifiëren van de volgorde en het verstrijken van de tijd tussen verschillende events. Het doel van PoH wordt gebruikt om het betrouwbare verloop van tijd in een grootboek te coderen. Een Proof of Stake (PoS) consensusmechanisme wordt vervolgens gebruikt voor bevestiging van de huidige sequence die wordt geproduceerd door de Proof of History-generator. PoS wordt ook gebruikt om te stemmen binnen het protocol en de volgende Proof of History-generator node te selecteren.

Wat is Solana en de token SOL?

Solana is een open source project wat een blockchain van hoogwaardige kwaliteit biedt. Het heeft als doel om snel en in grote hoeveelheden transacties te kunnen verwerken. SOLs zijn de tokens van het Solana project. Deze kunnen gebruikt worden om een betaling te doen om een programma op het netwerk uit te voeren of om de resultaten te valideren.

Waarom Solana?

Solana staat in de cryptovaluta wereld bekend om de bijzonder hoge snelheid van de transacties. Hierdoor heeft Solana veel aandacht van zowel grote asset managers als kleine handelaren. Deze aandacht wordt verder nog gedreven wordt door de vernieuwende combinatie tussen de protocollen om transacties goed te keuren. Door deze combinatie hopen de ontwikkelaars om de hoeveelheid transacties zonder problemen ver omhoog te kunnen brengen. Solana is zo ontworpen dat de grote schaalbaarheid geen hoge kosten met zich meebrengt. Een van de belangrijkste beloftes van het project is dat de transactiekosten niet omhoog zullen gaan op de langere termijn. Naast al deze voordelen kan de eigenaar van een SOL deze gebruiken om te staken en zo beloningen te verdienen. Deze beloningen krijgt een eigenaar dan als verdienste voor het ondersteunen van het netwerk.

Maak vandaag nog uw Bitcoin Meester account aan!

Wilt u Bitcoin Meester gebruiken om Solana en andere cryptovaluta te kopen en verkopen? Ons platform is eenvoudig, accuraat en veilig. Om aan de slag te gaan hoeft u enkel een account aan te maken en een door u gekozen bedrag over te boeken, hiermee kunt u Solana kopen via iDEAL. Het aanmaken van een account is zo gebeurd nadat u uw identiteit heeft laten verifiëren. Hierover kunt u gerust zijn: alle gegevens die u ons verstrekt worden met grote zorg verwerkt volgens de AVG-richtlijnen. Zodra dit is gebeurd, bent u helemaal klaar om Solana en andere coins veilig en snel te kopen en te verkopen. Bij het aanmaken van een account bij Bitcoin Meester bent u direct in het bezit van een Solana wallet waar u de SOL veilig in kan opslaan. Wanneer u besluit om uw Solana te verkopen, bieden wij snelle uitbetaling. Bovendien, hoe meer u bij ons koopt en verkoopt, des te groter uw tariefkorting. Dit betekent dat u een nog betere prijs krijgt voor uw valuta.

Komt u er niet helemaal uit?

Heeft u nog overige vragen waar u niet helemaal uitkomt? Blader dan eens onze handleidingen of kijk op onze pagina met veelgestelde vragen. Is dit niet de munt waar u naar op zoek bent? Gelukkig bieden we ruim 200 andere cryptovaluta aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van XRP, VeChain of Ethereum? Daarnaast hebben wij ook nog een blog waarin we dagelijks nieuws posten. 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.