Menu Mijn account

SOLVE

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,08711
-2.13%24H

Solve kopen en verkopen met Bitcoin Meester

Solve kopen doe je eenvoudig, veilig en snel met Bitcoin Meester. Een betrouwbare partij gevestigd in Nederland. Via ons platform kunt u zowel als beginner als gevorderde handelaar uit de voeten. Onze website is zo ingericht dat het voor iedereen te gebruiken is! Daarbij bieden we ook nog een eigen app aan waarmee u zelfs onderweg kunt handelen, het enige wat u verder nodig heeft is een internetverbinding! Bitcoin Meester biedt u een ruim aanbod met wel meer dan 200 verschillende cryptocurrencies.

 

Grafiek SOLVE

Wat is Solve?

Uniek, universeel en gezondheid, alle bijvoeglijke naamwoorden die in aanmerking kunnen komen voor de oplossing die Solve biedt. Op zoek naar een betaalmiddel voor gezondheidsdiensten blijft Solve een van de weinige cryptocurrencies die in een dergelijke sector actief zijn. Solve dient verzekeringsmaatschappijen, gezondheidsklinieken en overheidsinstellingen en wil de toegang tot zorg verbeteren. Solve is een blockchain oplossing voor de zorgbranche, ontworpen om toegang tot zorg te vergemakkelijken, administratie te versimpelen en betalingen in de zorg sneller te maken door middel van blockchain technologie.

Solve coin kopen op Bitcoin Meester

Net als ethereum Telcoin of Algorand, is het kopen en verkopen van Solve eenvoudig. Ons platform is gebouwd om u een premium handelsomgeving te bieden die tegelijkertijd eenvoudig te gebruiken is. Daarbij staat transparantie hoog in het vaandel bij Bitcoin Meester, naast onze lage transactiekosten (0,25% - 2%) vindt u op iedere munten pagina een calculator vinden waarmee u de kosten voor het kopen van een munt tot op de cent uitrekent. U komt dus niet zomaar voor verassingen te staan! Uiteraard wilt u als gebruiker een weloverwogen beslissing kunnen nemen, daarom beschikt iedere pagina ook over een realtime grafiek waarmee u de koers eenvoudig kunt aflezen. Dit alles zit verwerkt in een moderne interface zodat u het overzicht behoudt. 

Support voor Solve coin kopen

Heeft u vragen over de koers van Solve Coin, P2P, slimme contracten, Ethereum of iets anders omtrent crypto of Solve? Onze medewerkers zitten voor u klaar, onder werktijd zijn wij telefonisch en via chat te bereiken (09:00-17:00 ma t/m vrij) daarbuiten zijn wij gewoon te bereiken via email waarop u vrijwel direct antwoord zult ontvangen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.