Menu Mijn account

Spendcoin

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,02187
4.63%24H

Koop Spendcoin eenvoudig en snel

Spendchain maakt een cross-chain, interoperabel blockchain-systeem voor betalingen mogelijk dat is ontworpen voor merchant processing dat naadloos, direct en gratis is. * Met behulp van de Tendermint Core Engine is Spendchain in staat om een efficiënte Byzantine-Fault Tolerance-consensus uit te voeren die een finaliteit van één blokbevestiging mogelijk maakt. Spendchain streeft ernaar om 40.000 transacties per seconde (TPS) -mogelijkheden te bieden om gecentraliseerde providers te matchen door asynchrone parallelle verwerking in de zijketen te gebruiken.

Grafiek Spendcoin

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.