Menu Mijn account

Status

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,02213078
-1.63%24H

Status (SNT) verkrijgen met iDEAL bij Bitcoin Meester

SNT is een van de meer dan 200 verschillende cryptovaluta die op Bitcoin Meester te verhandelen is. Ook SNT kunt u gemakkelijk kopen op ons platform met iDEAL. Het enige wat u nodig heeft om te beginnen is een account dat binnen enkele stappen is aangemaakt.

Grafiek Status

Wat is Status?

Status is een mobiel besturingssysteem dat is ontworpen als een gedecentraliseerde browser en private communicatie netwerk. Status kan elke smartphone toegang geven tot het netwerk van Ethereum en de gedecentraliseerde applicaties (dapps) daarop. Dapps zijn digitale applicaties die onafhankelijk zijn van een enkele computer of autoriteit. In plaats daarvan draaien ze op een blockchain, een gedeelde database die informatie opslaat in digitale vorm. 

 

Met Status kunnen mensen op het internet rondstruinen (browsen) zonder dat derde partijen toegang tot de data hebben, en kunnen ze versleutelde berichten sturen. Daarnaast kunnen ze ook betalingen doen en gebruik maken van smart contracts. Dit zijn een soort automatische controles die zorgen dat transacties pas worden uitgevoerd als alle partijen aan hun belofte voldoen.

 

Status zou ook grote gevolgen kunnen hebben op hoe mensen met sociale media omgaan. Met Status en de Status Network Token (SNT), kunnen gebruikers betrokken worden bij het bestuur van sociale media platformen. Gebruikers hebben controle over welke informatie ze delen en kunnen stemmen op hoe het netwerk bestuurd moet worden.

Eenvoudig en snel handelen via Bitcoin Meester

SNT kopen kan gemakkelijk via Bitcoin Meester. Heeft u al een account? Dan kunt u direct aan de slag! Als u nog een account moet aanmaken is dit snel gebeurd. Na verificatie kunt u eenvoudig via iDEAL, Bancontact of een handmatige overschrijving een storting op uw account maken. Voor het aan- en verkopen rekenen wij transactiekosten van maximaal 1%, deze kunnen dalen tot 0.10% wanneer u meer handelt. Met onze any-to-any functie wisselt u makkelijk munten voor andere munten voor de helft van de transactiekosten. U kunt zowel op onze website handelen als via onze app voor Android en iOS!

Meer weten?

Met onze FAQ pagina en onze handleiding krijgt u een goed idee van handelen op ons platform. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen via chat, mail of telefoon. Wij zijn te bereiken via via 085 007 6000 of helpdesk@bitcoinmeester.nl. Een chat starten doet u via de website.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.