Menu Mijn account

Steem

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,48127223
-3.70%24H

Steem kopen gaat eenvoudig en snel

Steem kopen met Bitcoin Meester is eenvoudig en snel. Steem coin is de munt achter het gelijknamige platform wat geldt als een op blockchain gebaseerd social media platform waar gebruikers geld kunnen verdienen door waardevolle content te delen. Een belangrijk kenmerk is dat het platform iedere bijdrage aan bijvoorbeeld een gemeenschap of economie reflecteert in de vorm van een vergoeding. Deze wordt uitbetaald in Steem coins en toegevoegd aan de steem wallet van de gebruiker.
 

Grafiek Steem

Welkom bij Bitcoin Meester!

Indien dit uw eerste bezoek is aan onze website zouden wij u graag wat meer over onszelf vertellen! Bitcoin Meester is een in Nederland gevestigde partij met meer dan 50.000 actieve gebruikers. Sinds 2017 kan er via ons platform cryptocurrency worden gekocht en verkocht. Wij hebben het grootste aanbod van de Nederlandse markt en bieden meer dan verschillende 200 munten aan welke direct met euro's kunnen worden gekocht. Om bij ons te beginnen met het handelen in cryptocurrency hoeft u geen ervaring te hebben, ons platform is namelijk zo ingericht dat het ook voor de beginnende cryptohandelaar eenvoudig te begrijpen is. Zo kunt u bijvoorbeeld afrekenen met bekende betaalmethodes zoals iDeal of Bancontact. Crypto kopen is bij ons net zo eenvoudig als het online kopen van kleding. Om u op weg te helpen hebben wij een pagina met veelgestelde vragen en handleidingen voor u opgesteld. Bent u helemaal nieuw in de wereld van crypto? Dan nodigen wij u uit om eens een kijkje te nemen op onze blog.

Extra hulp nodig met Steem kopen?

Komt u ergens niet helemaal uit? Of heeft u gewoon behoefte aan persoonlijke hulp? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze helpdesk. U kunt onze helpdesk bereiken via chat, mail of via telefoon. Onze contactgegevens vindt u onderaan deze pagina in de footer.

 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.