Menu Mijn account

Stellar

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,08489242
-1.93%24H

Stellar (XLM) kopen & verkopen met iDEAL of Bancontact

Stellar kopen doe je bij Bitcoin Meester. Via ons platform kunt u Stellar kopen met iDEAL of een van onze andere veilige betalingsmethodes. Het enige wat u nodig heeft is een account, vervolgens kunt u direct van start met het handelen in cryptovaluta zoals Stellar (XLM) of een van onze 200 andere munten. Ons platform is 24/7 te gebruiken en ook voor de beginnende handelaar eenvoudig te begrijpen.

Grafiek Stellar

Wat is Stellar?

Stellar is een blockchain netwerk dat eigenlijk dezelfde functies heeft als Bitcoin en Ripple. Het netwerk maakt het mogelijk om decentraal geld op te slaan in een veilige account en geld over te maken tegen lage transactiekosten. Vaak is het langzaam en duur als een transactie naar de andere kant van de wereld (of sowieso naar het buitenland) moet gaan. Stellar lost dit op door het gebruik van de blockchain, waardoor snel betaald kan worden tegen slechts hele lage transactiekosten van 0.00001 Stellar Lumens (XLM). Dit zijn de tokens die bij Stellar horen.

Met Stellar is het mogelijk om supersnel tussen verschillende valuta te wisselen. Dit kan tussen vreemde valuta van verschillende landen (ook wel fiat valuta genoemd), maar een gebruiker zou ook bijvoorbeeld Bitcoins kunnen gebruiken om te betalen voor een hoeveelheid goud.

Wat bijzonder is aan het Stellar platform is dat ze ook een samenwerking zijn aangegaan met IBM om World Wire op te zetten. Dit is een oplossing voor bedrijven om snel geld tussen verschillende landen te kunnen sturen tegen minimale kosten.

Waarvoor wordt XLM gebruikt?

XLM is de token die bij het netwerk hoort. De naam van de token staat voor Lumen, en u zult ook vaak de woorden Stellar Lumen tegenkomen. De tokens worden gebruikt om transactiekosten te voldoen. Daarnaast moet iedereen die het platform gebruikt minimaal één XLM in zijn wallet hebben om betalingen te kunnen doen.

Maak een Bitcoin Meester account aan

Bent u klaar om in de wereld van Stellar te duiken? Maak dan snel een account aan! Uw account is binnen een paar stappen voltooid. Hierna kunt u aan de slag gaan met het handelen. Heeft u nog enkele vragen of leest u graag eerst meer informatie over Stellar? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen (FAQ), lees ons blog of neem contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 007 6000 en via de mail op helpdesk@bitcoinmeester.nl.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.