Menu Mijn account

Stellar

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,33342439
-0.23%24H

Stellar kopen & verkopen met iDeal of Bancontact

Stellar kopen doe je bij Bitcoinmeester.nl. XLM is één van de populairste coins op dit moment en heeft een van de hoogste wereldwijde volumes. Via ons platform kunt u stellar kopen met iDEAL of één van onze andere veilige betalingsmethodes. Het enige wat u nodig heeft is een account, vervolgens kunt u direct van start met het handelen in cryptocurrency zoals Stellar (XLM) of een van onze 200 andere munten. Ons platform is 24/7 te gebruiken en ook voor de beginnende handelaar eenvoudig te begrijpen.

Grafiek Stellar

XLM kopen en verkopen via Bitcoin Meester 

Stellar startte in 2014 omdat de oprichters van Ripple, Chris Larsen en Jed McCaleb het niet eens konden worden met elkaar in termen van hun visie op de toekomst. De laatste besloot daarom Ripple af te splitsen  door middel van een vork en 100 miljard Stellar (de toenmalige naam Lumens) de wereld in te brengen. Met de crypto munt wil McCaleb hetzelfde betalingsgemak en dezelfde transactiesnelheid nastreven ls zijn grootste concurrent.  Het belangrijkste verschil tussen beide is dat Stellar Lumens een organisatie zonder winstoogmerk (Stellar.org) heeft die de valuta zo gedecentraliseerd mogelijk wil houden.

Eenvoudig Stellar kopen voor een voordelige prijs

Wilt u stellar kopen? U kunt bij ons heel eenvoudig Stellar online kopen en verkopen. U maakt bij ons een Bitcoin Meester account aan waar u geld op stort. Hiermee koopt u uw gewenste munt. Houdt hierna de koers van uw coins in de gaten om te kijken naar welk moment u uw coin wenst te verkopen. Deze koers stellen we vast met behulp van een gemiddelde van meerdere internationale beurzen en de handel op ons eigen platform. Stellar niet de munt die u zoekt? Gelukkig hebben we ruim 190 andere munten die we aanbieden, wat dacht u bijvoorbeeld van XRP, Ethereum of Chainlink
Is er een bepaalde munt die u graag zou willen zien bij ons op het platforn? Stuur dan een maitlje naar onze helpdesk zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken.

Maak een Bitcoin Meester account aan

Bent u klaar om in de wereld van Stellar te duiken? Maak dan snel een account aan! Uw account is binnen een paar stappen voltooid waarna u aan de slag kan gaan met het traden. Heeft u nog enkele vragen? Ontvangt u graag eerst meer informatie over bijvoorbeeld de koers van Stellar? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen of neem contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 007 6000 en via de mail op helpdesk@bitcoinmeester.nl.

 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.