Menu Mijn account

Storj

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,39872425
-2.06%24H

Storj (STORJ) kopen doe je eenvoudig met Bitcoin Meester

Eenvoudig en snel Storj kopen? Dan bent u aan het juiste webadres! Met Bitcoin Meester kunt u gemakkelijk Storj kopen en verkopen met iDEAL of Bancontact. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een account welke u binnen enkele minuten kunt openen. Hierna kunt u direct aan de slag met het handelen in cryptovaluta.

Grafiek Storj

Wat is Storj?

Storj is een online opslagplaats voor data. Je spreekt StorJ dan ook uit als “storage”. Data die opgeslagen is op centrale servers, zoals waar we nu vaak onze foto’s en bestanden opslaan, is nog steeds kwetsbaar voor hackers of personen met slechte intenties. Daarnaast moet dan ook een centrale partij vertrouwd worden met de opslag van de data. Storj wil data opslag weer privé en veilig maken zonder dat er een centrale partij controle over de data heeft. Een bijkomend voordeel hiervan is dat er niet een enkel punt is waar het fout kan gaan en het dus minder gevoelig is voor het uitvallen van een server of storingen.

Iedereen die ruimte over heeft op een harde schijf en een goede internet verbinding kan onderdeel worden van het netwerk. Deze computers worden hosts genoemd. Natuurlijk worden de hosts vergoed voor het beschikbaar stellen van hun opslagruimte. De vergoeding die ze hiervoor ontvangen wordt uitbetaald in Storj, de gelijknamige munt van het platform. 

 

Als iemand data wil opslaan, wordt de data in meerdere stukken verdeeld en naar verschillende harde schijven in het netwerk gestuurd. De eigenaar van de data krijgt dan een unieke code om toegang te krijgen tot alle data. Zo kan niemand anders bij de data, zelfs de mensen van Storj niet. 

Komt u er niet uit?

Heeft u nog vragen waar u niet helemaal uitkomt? Blader dan eens door onze handleidingen of kijk op de pagina met veelgestelde vragen. Is dit niet de munt waar u naar op zoek bent? Gelukkig bieden we ruim 200 andere cryptovaluta aan. Daarnaast hebben wij ook nog een blog waarin we cryptonieuws posten.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.