Menu Mijn account

StormX

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,02586065
-2.71%24H

StormX Coin kopen doe je eenvoudig en snel op Bitcoinmeester.nl!

StormX Coin creëert de mogelijkheid om cryptocurrency te verdienen door middel van het uitvoeren van kleine taken. Denk hierbij aan je mening geven over een product, het bekijken van een filmpje of feedback geven over een website. Deze taken zijn gewoon via je mobiel te volbrengen. Bedrijven kunnen de StormX app gebruiken voor marketingdoeleinden en marktonderzoek. Wanneer je een nieuwe website hebt, wil je uiteraard weten wat mensen ervan vinden. Gebruikers worden beloond voor de feedback door middel van StormX coin.

Grafiek StormX

Begin vandaag met STORMX coin kopen tegen de live koers

Het aanmaken van een account heeft u zo gedaan en geeft u meteen de optie om tot €100,- per week te handelen en StormX coin en andere cryptocurrencies te kopen en te verkopen. Om aan een hoger limiet te komen dient u uw account te verifiëren. Na het indienen van de documenten gebeurt de verificatie doorgaans binnen het halfuur (onder kantoortijden). Daarbij wordt ook uw rekening geverifieerd. Dit gaat het snelst indien u gebruik maakt van iDeal. Uw gegevens worden veilig offline opgeslagen en vertrouwed volgens AVG-richtlijnen behandeld. Begint u vandaag nog met het kopen van StormX tegen de live STMX koers? Op deze pagina vindt u een grafiek waarin u een duidelijk overzicht kunt terugvinden van de prijs in de afgelopen paar maanden en vandaag.

Heeft u nog ergens hulp mee nodig? 

Maakt u zich dan geen zorgen, wij hebben namelijk een speciale pagina waarop we de veelgestelde vragen beantwoorden. Op deze pagina vindt u ook een aantal handleidingen waarin we uitleg geven over ons platform. Heeft u toch persoonlijke hulp nodig? Ook dat kan, u kunt onze helpdesk maandag tot en met vrijdag bereiken van 09:00-17:00 uur via de chat, de telefoon of via de e-mail. Daarbuiten is onze helpdesk ook te bereiken, alleen zullen de reactietijden wat afwijken. Storm coin kopen doet u eenvoudig en snel bij bitcoin meester!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.