Menu Mijn account

StormX

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00588793
-4.61%24H

StormX (STMX) kopen met iDEAL

Bent u op zoek naar een eenvoudige, veilige en snelle manier om StormX te kopen en deze te betalen met iDEAL? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste adres. Wij maken het mogelijk om meer dan 200 verschillende cryptovaluta te verhandelen.

Grafiek StormX

Wat is StormX?

StormX is een platform dat met een app en browserextensie gebruikers de mogelijkheid geeft om crypto te verdienen. Dit gebeurt door het uitvoeren van kleine taken. Zo kan een gebruiker STMX tokens verdienen via de Storm Shop door producten en diensten te kopen. Ook kunnen gebruikers hun mening geven over een product. Daarnaast zijn tokens te verdienen door een filmpje te kijken of feedback te geven over een website. Deze taken zijn via de mobiel te doen met de StormX app. Bedrijven kunnen de StormX app gebruiken voor marktonderzoek en marketingdoeleinden.

Maak vandaag nog uw Bitcoin Meester account aan!

Nadat u enkele stappen heeft doorlopen zullen wij uw account verifiëren. Wij zorgen dat uw gegevens goed behandeld worden volgens de AVG-richtlijnen.

Na verificatie kunt u eenvoudig via iDEAL, Bancontact of een handmatige overschrijving een storting op uw account doen. Vervolgens kunt u onbeperkt cryptovaluta kopen en verkopen. Voor het aan- en verkopen rekenen wij transactiekosten van maximaal 1%. Deze kosten dalen tot 0.10% als u vaker handelt. Ook bieden wij de any-to-any functie, hiermee wisselt u de ene munt voor de andere voor de helft van de transactiekosten. Storm munten kopen doet u eenvoudig en snel bij Bitcoin Meester!

Heeft u nog ergens hulp mee nodig?

Maakt u zich dan geen zorgen, wij hebben namelijk een speciale pagina waarop we de veelgestelde vragen beantwoorden. Op deze pagina vindt u ook een aantal handleidingen waarin we uitleg geven over ons platform. Heeft u toch persoonlijke hulp nodig? Ook dat kan, u kunt onze helpdesk maandag tot en met vrijdag bereiken van 09:00-17:00. Dit kan via de chat, telefoon of e-mail.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.