Menu Mijn account

Stratis

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,53352624
-1.72%24H

Stratis (STRAX) kopen met iDEAL

Bent u op zoek naar een veilige en snelle manier om STRAX te kopen? Dat kan bij Bitcoin Meester, een Nederlands platform waarop u ruim 200 verschillende cryptovaluta kunt kopen en verkopen. Het enige wat u nodig heeft is een account. Naast onze website kunt u ook op onze app voor zowel iOS als Android handelen!

Grafiek Stratis

Wat is Stratis?

Stratis is een ontwikkelaarsplatform voor ondernemingen waar ze gemakkelijk applicaties op private blockchains kunnen maken. Het platform richt zich vooral op financiële instituties, maar elk bedrijf zou het kunnen gebruiken. Naast het platform zelf biedt Stratis ook advies aan bedrijven en werken ze met klanten om applicaties te maken en te laten draaien. Daarom kan Stratis gezien worden als een Blockchain as a Service (BaaS) provider.

Stratis biedt blockchains die draaien op een netwerk in de cloud. Hierdoor hoeven bedrijven niet zelf een node, een computer die software draait, te beheren om te werken met hun specifieke blockchain of toegang tot hun werk te krijgen. Hierdoor besparen ondernemingen tijd en middelen. 

De token van Stratis heet STRAX en wordt gebruikt als betaalmiddel op het netwerk. Gebruikers kunnen hiermee diensten kopen en uitvoeren, zoals het uitvoeren van smart contracts. Dit zijn transacties die gemaakt kunnen worden zonder goedkeuring van derde partijen. Ook kunnen sidechains met STRAX gekocht worden. Dit is een vertakking van een blockchain die verbonden is aan de hoofdblockchain en de druk daarop verlicht.

Maak vandaag nog uw Bitcoin Meester account aan!

Ons platform is eenvoudig, accuraat en veilig. Met een account kunt u een bedrag naar keuze storten via iDEAL, Bancontact of handmatige overschrijving. Wij behandelen alle gegevens met grote zorg volgens AVG-richtlijnen. Ook bieden we kortingen aan op transactiekosten als u vaker handelt.

Verdere informatie?

U vindt meer informatie in onze handleidingen, FAQ pagina, blog en kennisbank. Heeft u verder hulp nodig? Onze helpdesk is 24 uur per dag te bereiken via email, en we zijn telefonisch en via chat bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.