Menu Mijn account

STRAX

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 1,77835090
-1.73%24H

Eenvoudig en veilig Stratis (STRAT) kopen en verkopen

Wilt u aan de slag gaan met Stratis coin kopen en een van de 200 andere cryptocurrencies? Dan bent u bij Bitcoin Meester aan het juiste webadres. Ons platform is laagdrempelig en daarmee geschikt voor gevorderden en beginnende handelaren. Stratis is een project wat hulp heeft gehad van een aantal grote namen, waaronder Microsoft. Wilt u meer weten over het project of de koers bekijken? Scrol dan snel verder.

Grafiek STRAX

Wat is Stratis voor munt?

Stratis is een Blockchain as a Service (BaaS) provider met behulp van Microsoft technologie. Met C# en .NET heeft Stratis de deur opengezet voor de belangrijkste gemeenschap van programmeurs voor de ontwikkeling van bedrijfsapplicaties. Bedrijven kunnen hierdoor de interne technologische stap zetten om de wereld van private blockchains te ontdekken. Daarnaast kunnen ze de blockchain testen om de eigen bedrijfsprocessen te verbeteren. Is Stratis niet de munt waar u naar op zoek bent? Neem dan eens een kijkje bij de rest van ons aanbod van ruim 190 cryptocurrencies zoals Chainlink, VeChain en XRP.

Over Bitcoin Meester

Het kopen en verkopen van de verschillende coins op Bitcoin Meester is erg simpel en kan zelfs geautomatiseerd worden. Hiervoor dient u een vast bedrag in te stellen waarbij u Stratis wilt kopen of verkopen en u laat het platform het werk doen. Dit kan er voor zorgen dat u een frequent handelaar wordt en daarmee verdient u korting op de transactiekosten. Ook wanneer u gebruik maakt van onze any-to-any functie krijgt u hier korting op. De helft om precies te zijn! Deze functie maakt het mogelijk om de ene cryptocurrency voor de andere te wisselen. 

Starten met handelen op Bitcoin Meester begint bij een account. U kunt een zakelijk of persoonlijk account aanmaken. Deze wordt vervolgens door ons geverifieerd. Zodra u uw bankrekening heeft gekoppeld aan uw account, middels iDeal of handmatige overschrijving, kunt u onbeperkt Stratis coin en andere valuta kopen. Deze beheert u vervolgens in uw eigen wallet of laat u op onze veilige cold storage servers staan. Dit beslist u zelf.

Vragen?

Mocht u meer informatie willen over Bitcoin Meester of cryptocurrency, neem dan vooral een kijkje in ons nieuwsoverzicht, de FAQ pagina en handleiding. Wij helpen u graag op weg om succesvol te worden als handelaar op deze digitale markt.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.