Menu Mijn account

Substratum

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00443
-1.34%24H

Substratum coin kopen met Bitcoin Meester

Substratum heeft als doel om het internet volledig te decentraliseren. Ze willen het voor iedereen zo makkelijk mogelijk maken om een passief inkomen te genereren door je computer in te zetten, terwijl websites goedkoper hun pagina’s online kunnen houden. De overheid en monopolies kunnen op deze manier niet meer meekijken met het internet gedrag van de bevolking.

Grafiek Substratum

Gebruik iDeal voor het kopen van Substratum coin

De meest eenvoudige en snelste manier op Substratum coin en andere digitale valuta bij ons te kopen is door gebruik te maken van de bekende betaalmethode iDeal. Niet alleen is deze manier van overmaken zeer betrouwbaar, het is ook snel. In deze tijd van snel handelen is iDeal daarom bijna onmisbaar. Bij Bitcoin Meester hanteren wij tevens een snelle uitbetalingsregeling. Wanneer u zich laat uitbetalen wordt het bedrag instant overgemaakt. Wij onderscheiden onszelf door een transparante manier van handelen te bieden. Zo zijn alle prijzen die u ziet inclusief alle bijkomende kosten. U zult dan ook niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Bent u van plan om veel te handelen? Dan krijgt u ook nog eens korting op onze fee. Deze bedraagt standaard 2% maar zodra u meer dan 100,- euro uitgeeft is dit nog maar 1,5% en dit zal alleen maar verder dalen naarmate u meer uitgeeeft.

Handelen in cryptocurrencies doet u eenvoudig met een Bitcoin Meester account

Om aan de slag te gaan op ons platform en Substratum coin te kopen, is het noodzakelijk dat u een account aanmaakt. Dit kan zowel persoonlijk als zakelijk. Het enige wat u vervolgens hoeft te doen is geld te storten via iDeal of een andere betaalmethode en vervolgens kunt u direct aan de slag! Wij zorgen er uiteraard voor dat al uw gegevens volgens de AVG richtlijnen behandeld worden. Veiligheid, gemak en snel handelen staan bij ons hoog in het vaandel. Wij wensen u veel handelssucces bij Bitcoin Meester!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

De 5 meestgestelde vragen

Bekijk hier de 5 meestgestelde vragen.

  • Waarom moet ik voor Bitcoin Meester kiezen?
  • Wat is Bitcoin Meester?
  • Hanteren jullie een limiet voor kopen en verkopen?
  • Wat is het verschil tussen storten en versturen?
  • Hebben jullie voldoende voorraad?
Bekijk alle vragen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

iDeal
Kosten: € 1,00 onder de € 1.000,-.
Bancontact
Kosten: € 1,00 + 1.1%
SEPA
Kosten: € 1,00 onder de € 1.000,-.
Giropay
Kosten: € 1,00 + 2%
Sofort
Kosten: € 1,00 + 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):
1000


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.