Menu Mijn account

Swipe

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,27190490
-3.75%24H

Swipe (SXP) kopen met iDEAL

Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van Swipe, ofwel SXP. Ook SXP is simpel aan te kopen en verkopen via Bitcoin Meester, net als meer dan 200 andere cryptovaluta. U kunt gemakkelijk geld storten via iDEAL of Bancontact en direct beginnen met handelen. Wilt u nog hulp bij het opzetten van een account of de aan- en verkoop van cryptovaluta, dan kunt u een van onze medewerkers contacteren via telefoon of chat.

Grafiek Swipe

Wat is Swipe?

Het Swipe platform biedt betalingsoplossingen voor cryptovaluta met behulp van een Visa kaart. Vanwege de potentie en groei van het platform is het in 2020 door Binance gekocht. De Visa kaart die aan te schaffen is staat beter bekend als de Binance kaart. Het platform biedt zowel software als een digitale portemonnee en maakt het mogelijk om in het dagelijks leven met crypto te betalen.

De SXP token

SXP is de token die hoort bij het platform Swipe. De SXP token werkt op de Ethereum en Binance blockchain. De token wordt gebruikt om vergoedingen te betalen voor de verschillende producten binnen het Swipe platform. SXP is ook nodig om de meer prestigieuze niveaus van betaalpassen te bereiken. Als een gebruiker veel SXP tokens heeft krijgt deze een betaalpas met veel meer voordelen ten opzichte van andere gebruikers.  

Handelen via Bitcoin Meester

Handelen in cryptovaluta moet eenvoudig en snel zijn. Bitcoin Meester maakt dit mogelijk. Is SXP niet de munt waar u naar op zoek bent? Gelukkig bieden we nog ruim 200 andere munten aan zoals Chainlink, Band Protocol of XRP. Heeft u hulp nodig met handelen op ons platform? Bekijk dan eens onze handleidingen of onze FAQ pagina. U kunt uiteraard contact opnemen door een chat te starten, te mailen, of ons te bellen op de onderstaande contactgegevens.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.