Menu Mijn account

Swipe

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 1,87444730
-4.11%24H

Swipe (SXP) kopen met Bitcoin Meester

Eenvoudig, veilig en snel Swipe (SXP) kopen met Bitcoin Meester? Dat kan! Bij Bitcoin Meester is het mogelijk om Swipe token te kopen met iDeal. Swipe is een multi-asset digitale betaaloplossing en Visa-betaalpas waarmee gebruikers cryptocurrencies kunnen handelen. Swipe gebruikt de Ethereum-blockchain om het Swipe-netwerk te bedienen. SXP is de token die deze blockchain aandrijft.

Grafiek Swipe

Hoe werkt Swipe?

Swipe gebruikt een 2-layer benadering voor de gebruikers om zowel off-chain en on-chain-functies op het platform te combineren. Het netwerk wordt aangedreven door de Swipe Token (SXP). Off-chain, dus naast hun eigen blockchain, kunnen er andere ondersteunde cryptocurrencies onmiddellijk worden geconverteerd naar fiat-valuta en t worden gebruikt om bijvoorbeeld in de winkel betalingen mee te verrichten middels de Visa-betaalpas. Wanneer het Swipe-netwerk op het platform is geactiveerd, ontvangen gebruikers een wallet die SXP rechtstreeks met de blockchain verbindt om zijn functies uit te voeren.

Waarvoor kan SXP gebruikt worden?

Gebruikers kunnen SXP voor verschillende doeleinden gebruiken op het Swipe netwerk.

• Valuta: SXP kan gebruikt worden om reguliere aankopen te doen, wanneer de Swipe Visa-betaalkaart wordt gebruikt worden de SXP automatisch omgezet in fiat-valuta waardoor het mogelijk is om je aankopen direct te doen met SXP.

• Staking: Binnen het Swipe ecosysteem zijn er een aantal verschillende betaalkaarten, om een ander niveau te bemachtigen moeten gebruikers SXP inzetten om te staken.

Handelen via Bitcoin Meester

Handelen in cryptocurrency moet eenvoudig en snel zijn, daarom is het bij Bitcoin Meester mogelijk om iedere cryptocurrency die we aanbieden te kopen en te verkopen met euro’s en iDeal. Swipe token kopen of verkopen kan dus eenvoudig en snel. SXP kopen niet waar u naar op zoek bent? Gelukkig bieden we nog ruim 200 andere coins aan zoals Chainlink, Band Protocol of XRP. Heeft u hulp nodig met het uitvogelen hoe ons platform werkt? Bekijk dan eens onze handleidingen of onze FAQ. Mocht u hulp nodig hebben dan kunt u uiteraard contact opnemen door een chat te starten of ons te mailen of bellen op de onderstaande contactgegevens.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.