Menu Mijn account

Synthetix Network Token

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 2,69609140
9.17%24H

Synthetix Network Token (SNX) verkrijgen met iDEAL bij Bitcoin Meester 

SNX is een van de meer dan 200 verschillende cryptovaluta die Bitcoin Meester aanbiedt. Ook SNX kunt u eenvoudig kopen door een storting te maken op ons platform met iDEAL. Het enige wat u nodig heeft om te beginnen met handelen is een account dat binnen minuten is aangemaakt.

Grafiek Synthetix Network Token

Wat is Synthetix?

Synthetix is een platform waarop gebruikers een token kunnen uitbrengen waar een item met waarde tegenover staat, zoals geld, goud, aandelen, maar bijvoorbeeld ook Bitcoin. Dit zijn synthetische assets die op het Synthetix platform Synths worden genoemd. Iemand kan ervoor kiezen dit te doen om het handelen in dat specifieke goed makkelijker en wereldwijd bereikbaar te maken.

 

Er kan bijvoorbeeld een euro uitgebracht worden als token. Een gebruiker die dit zou willen doen moet daar een onderpand voor vastzetten in SNX, de munt van het platform. Dit onderpand moet 7,5 keer de waarde zijn van de synthetische asset die hij wil uitbrengen. Dit is om te voorkomen dat er niet genoeg geld is om de asset weer om te zetten in euro’s. Iemand die dus 100 euro wil uitbrengen op de Synthetix blockchain moet hier 750 euro aan SNX voor storten in zijn account. Het vastzetten van deze 750 euro aan SNX garandeert de veiligheid van het platform, en degene die de SNX vastzet krijgt hier een vergoeding voor. Deze vergoeding wordt ook weer betaald in SNX. Op het moment dat de asset van het platform wordt verwijderd krijgt de storter zijn SNX terug. 

 

Om te zorgen dat de waarde van een synthetische euro altijd gelijk blijft aan de echte euro zoekt het platform naar informatie van traditionele beurzen. Dit laden ze dan in op hun eigen netwerk. Het zoeken hiernaar wordt gedaan door speciale stukjes code die oracles heten.

Verdere informatie?

Heeft u nog andere vragen? Blader dan eens door onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Als u de gewenste informatie en antwoorden niet kan vinden helpt onze helpdesk u graag verder. Gebruik de chat, stuur ons een e-mail of bel met onze medewerkers van de helpdesk. Onze experts staan voor u klaar!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.