Menu Mijn account

Synthetix Network Token

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 8,31919088
-1.53%24H

Synthetix Network Token kopen via iDeal?

Bij Bitcoin Meester bent u aan het juiste adres om Synthetix Network Token (SNX) eenvoudig en snel te kopen via iDeal. Bitcoin Meester maakt het namelijk mogelijk om SNX te kopen middels ons eenvoudig te gebruiken platform of onze app. Synthetix is een liquiditeitsprotocol voor derivaten op Ethereum dat de uitgifte en verhandeling van synthetische activa mogelijk maakt.

Grafiek Synthetix Network Token

Wat is Synthetix Network Token?

Synthetix werd eind 2017 gelanceerd, oorspronkelijk onder de naam Havven (HAV) en maakt het mogelijk om derivaten te verhandelen via het Ethereum netwerk. Elk synthetisch activum (of Synth) is een ERC20-token dat de prijs van een extern activum volgt; Zo volgt elk sUSD-token de prijs van de Amerikaanse dollar. Binnen Synthetix bestaat een grote verscheidenheid aan Synths, waaronder fiat-valuta's, cryptocurrencies en grondstoffen. In principe kan het systeem elk activum ondersteunen met een duidelijke prijs en biedt het on-chain blootstelling aan een onbeperkt scala aan real-world activa. Het protocol maakt een verscheidenheid aan handelsfuncties mogelijk, waaronder binaire opties, futures en meer.

Hoe werkt Synthetix?

Synthetix bestaat uit een smart contract infrastuctuur en een reeks stimulansen die de Synth-prijzen hanteren. Dit wordt ondersteund door de waarde van de Synthetic Network Token welke fungeert als een onderpand. Om Synths te maken is het uitzetten van een waarde middels SNX vereist. Dit houdt in dat de waarde van Synthetix Network Token direct is verbonden aan het gebruik van het netwerk dat het onderpand geeft. Hierdoor is Synthetix Network in staat om directe conversie tussen verschillende synths te ondersteunen zonder de liquiditeits- en slipproblemen die andere decentrale exchanges ondervinden. Het netwerk van Synthetic Network Tokens ondersteunt een breed scala aan gebruiksscenario's, waaronder handel, leningen, betalingen, overmakingen, e-commerce en meer.

Handelen via Bitcoin Meester

Bij Bitcoin Meester vinden we het belangrijk om cryptocurrency kopen zo toegankelijk mogelijk te maken. Handelen moet eenvoudig en snel kunnen, daarom kan bij ons iedere coin worden aangekocht met euro's welke kunnen worden gestort via een betaalmethode als iDeal of Bancontact. Om het nog makkelijker te maken hebben we naast onze website ook een eigen Android en iOS app. Met onze app kunt u zelfs onderweg traden. Ook kunt u vooraf orders plaatsen om een munt te kopen of te verkopen wanneer deze een bepaalde prijs bereikt. Dit kunt u doen onder het kopje 'geavanceerd'. Heeft u hulp nodig om op gang te komen? Wij hebben een blog waar wij onze bezoekers dagelijks voorzien van nieuws en een kennisbank hebben toegevoegd. Wanneer u ergens niet uitkomt kunt u ook nog altijd contact opnemen met onze helpdesk!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.