Menu Mijn account

Syscoin

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,16525877
4.00%24H

Syscoin (SYS) kopen met iDEAL

Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van SYS. Koop uw SYS bij Bitcoin Meester en betaal met euro's en reken af met iDEAL, Bancontact of een van onze andere betaalmethodes. U kunt de SYS in een eigen wallet beheren of op uw online wallet van Bitcoin Meester laten staan.

Grafiek Syscoin

Wat is Syscoin?

Syscoin is een blockchain protocol waaraan iedereen kan meewerken. Dit noemt men een open-source project. Syscoin heeft als doel om de eigenschappen van de twee belangrijkste blockchains samen te brengen, Bitcoin en Ethereum. Eén van de interessantste applicaties die Syscoin heeft uitgebracht is de marketplace. Deze heet Blockmarket en maakt het mogelijk om praktisch alles via de Blockchain te verhandelen overal ter wereld. Het is als eBay of Marktplaats, maar dan volledig gedecentraliseerd. Alle transacties op deze marktplaats worden voldaan in de token die bij Syscoin hoort, genaamd SYS. Daarnaast heeft Syscoin nog veel meer toepassingen voor transacties en applicaties door de eigenschappen van Bitcoin en Ethereum te combineren.

Syscoin gebruikt een algoritme waarmee nieuwe blokken gemaakt worden en transacties uitgevoerd worden wat tegelijk met Bitcoin draait. Elke Syscoin wordt in combinatie met Bitcoin gecreëerd zonder dat dit extra energie kost (merged-mining is de technische term hiervoor). Dit heeft als bijkomend voordeel dat het risico op aanvallen van hackers ontzettend verlaagd wordt.

Het Ethereum netwerk staat bekend als dé plek om gedecentraliseerde applicaties te draaien. Syscoin gebruikt dan ook het Ethereum netwerk om applicaties op te draaien. Dit doen ze door het gebruik van smart contracts om kleine stukjes van een applicatie te verdelen over het Ethereum netwerk. Die smart contracts zijn een set afspraken die automatisch uitgevoerd worden zonder dat er een derde partij tussen zit.

Verdere informatie

Bitcoin Meester is laagdrempelig en daarmee geschikt voor beginnende handelaren in cryptovaluta en experts. Wanneer u een account aanmaakt en deze geverifieerd is, heeft u de mogelijkheid om meteen te beginnen met handelen.

Wij zijn goed bereikbaar voor uw vragen en helpen u graag verder bij het ontdekken van de verschillende cryptovaluta. Wij zijn bereikbaar per mail, telefoon en chat. Ook kunt u een kijkje nemen op onze FAQ pagina of op onze blog met kennisbank.

Waarom Syscoin kopen met Bitcoin Meester?

Bitcoin Meester biedt een laagdrempelig platform wat voor iedereen te gebruiken is. Of je nou voor het eerst in aanraking komt met crypto of dat je er al jaren dagelijks mee bezig bent, iedereen kan handelen op ons platform. Wanneer u op ons platform een account opent kunt u direct aan de slag. Zo kunt u euro's storten met een betaalmethode zoals iDeal of Bancontact. Net zo makkelijk als het kopen van een paar schoenen dus! Wanneer u een bedrag stort wordt dit gelijk zichtbaar in het account. Vervolgens kunt u deze euro's omwisselen voor uw gewenste cryptovaluta zoals Syscoin. Deze staat vervolgens opgeslagen in uw eigen Syscoin wallet welke is geintegreerd in uw Bitcoin Meester account. Vanuit uw account kunt u vervolgens uw munten verkopen, omwisselen voor een andere munt of versturen.

Geavanceerd handelen

Bent u klaar om geavanceerd te handelen met Bitcoin Meester? Via ons platform bieden wij ook de gevorderde handelaar de mogelijkheid om geavanceerd te handelen, zo kunt u vooraf een prijs instellen waarvoor u Syscoin wilt kopen of verkopen. U stelt dus orders in net zoals u dat kunt doen bij bijvoorbeeld een beurs als Binance. Maar wat dacht u van onze unieke any-to-any functie? Hiermee wisselt u de ene munt rechtstreeks voor de andere en dat ook nog eens met de helft van de fees!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.