Menu Mijn account

Syscoin

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,32326732
-1.37%24H

Syscoin kopen, verkopen en versturen

Syscoin kopen doet u eenvoudig en snel met Bitcoin Meester. Syscoin is een cryptomunt met een eigen blockchain. Het kan gebruikt worden als betaalmiddel met lage transactie fees. Syscoin biedt een infrastructuur aan bedrijven om producten, digitale certificaten, goederen en data veilig te verhandelen. Syscoin biedt de mogelijkheid een gedecentraliseerde marktplaats te gebruiken. Dit is een platform als Marktplaats of eBay, zonder reguleringen door de overheid of autoriteiten.

Grafiek Syscoin

Waarom Syscoin kopen met Bitcoin Meester?

Bitcoin Meester biedt een laagdrempelig platform wat voor iedereen te gebruiken is. Of je nou voor het eerst in aanraking komt met crypto of dat je er al jaren dagelijks mee bezig bent, iedereen kan handelen op ons platform. Wanneer u op ons platform een account opent kunt u direct aan de slag. Zo kunt u euro's storten met een betaalmethode zoals iDeal of Bancontact. Net zo makkelijk als het kopen van een paar schoenen dus! Wanneer u een bedrag stort wordt dit gelijk zichtbaar in het account. Vervolgens kunt u deze euro's omwisselen voor uw gewenste cryptovaluta zoals Syscoin. Deze staat vervolgens opgeslagen in uw eigen Syscoin wallet welke is geintegreerd in uw Bitcoin Meester account. Vanuit uw account kunt u vervolgens uw munten verkopen, omwisselen voor een andere munt of versturen.

Geavanceerd handelen

Bent u klaar om geavanceerd te handelen met Bitcoin Meester? Via ons platform bieden wij ook de gevorderde handelaar de mogelijkheid om geavanceerd te handelen, zo kunt u vooraf een prijs instellen waarvoor u Syscoin wilt kopen of verkopen. U stelt dus orders in net zoals u dat kunt doen bij bijvoorbeeld een beurs als Binance. Maar wat dacht u van onze unieke any-to-any functie? Hiermee wisselt u de ene munt rechtstreeks voor de andere en dat ook nog eens met de helft van de fees!

Klaar om in de wereld van Syscoin te duiken?

Om u op weg te helpen hebben wij onder andere een blog in het leven geroepen en een pagina met veelgestelde vragen opgesteld, hierin hebben we ook een aantal handleidingen omtrent ons platform opgesteld. Heeft u toch behoefte aan persoonlijk contact met een van onze professionele helpdeskmedewerkers? Dan kunt u ons bereiken via de contactgegevens welke u boven en -onderaan de pagina terug kunt vinden. Wij wensen u veel succes met het kopen van Syscoin!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.