Menu Mijn account

Tael

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,15427709
-6.31%24H

Tael (WABI) kopen tegen de huidige koers

Tael kopen tegen de huidige koers doet u eenvoudig met Bitcoin Meester. Wij bieden deze munt aan tegen de huidige Tael (WABI) koers die u tevens hieronder kunt volgen middels de grafiek. Tael (WABI) beschrijft zichzelf als een digitaal token dat wordt gebruikt in het Tael-ecosysteem van consumentenproducten. Alle munten die wij aanbieden kunt u eenvoudig aanschaffen met euro's middels iDeal.

Grafiek Tael

Wat is Tael voor coin?

Consumentengoederen binnen het ecosysteem zijn beveiligd tegen namaakpogingen door middel van fraudebestendige NFC smart-labels op bankniveau, die zijn gekoppeld aan hun digitale representaties op de blockchain. Consumenten raken het label aan met hun smartphones om de authenticiteit van een product te verifiëren, de reis van het product in de toeleveringsketen te ontdekken en worden beloond voor hun aankopen met het Tael-token. Tael wordt gebruikt als een betaalmethode in het Tael-ecosysteem en zijn partners.

Bitcoin Meester - Eenvoudig en snel handelen

Bij Bitcoin Meester vinden we het belangrijk om het handelen in crypto zo toegankelijk mogelijk te maken. Zo kunt u bij ons Tael, Bitcoin, XRP en 200 andere coins kopen en verkopen binnen een handomdraai! Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een werkende internetverbinding en een bankrekening. Vervolgens kunt u direct een account aanmaken, euro's storten met een van onze betaalmethodes en deze omwisselen voor uw gekozen cryptocurrency.

Klaar om te handelen?

Maak dan snel een account aan! Wanneer u een account heeft aangemaakt kunt u aan de slag. Wist u al dat u ook commissie kunt verdienen als u een ander aandraagt via uw eigen refferal link? Uw eigen unieke link kunt u vinden in uw account onder "uw gegevens". Wanneer iemand zich inschrijft via deze link ontvangt u een commissie van 0,25% per transactie die wordt gedaan. Dit wordt automatisch toegevoegd aan uw account in bitcoin. Wanneer u ergens toch niet helemaal uitkomt staat ons team met helpdeskmedewerkers voor u klaar. Ons team is te bereiken via de telefoon, chat of via de email. De contactgegevens vindt u onderaan deze pagina. 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.