Menu Mijn account

Tael

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,14369172
10.79%24H

Wabi (WABI) kopen met iDEAL via Bitcoin Meester

Met een Bitcoin Meester account kunt u WABI en meer dan 200 verschillende cryptovaluta verhandelen op onze website of app voor iOS of Android. Een account is snel gemaakt! Daarna kunt u gemakkelijk WABI kopen met iDEAL, Bancontact of handmatige overschrijving.

Grafiek Tael

Wat is WABI?

WABI, eerst bekend als Tael, is een op blockchain gebaseerde dienst die een eerlijke uitwisseling van waarde tussen consumenten en merken wil ondersteunen. Het richt zich op fast-moving consumentengoederen zoals voeding, toiletartikelen, batterijen en plastic wegwerpproducten. Door gebruikers beloningen te laten verdienen kunnen merken nieuwe data verkrijgen voor marktonderzoek, het doen van testen en het maken van strategische keuzes.

 

Producten in het ecosysteem van WABI hebben Near Field Communication (NFC) labels. Deze kunnen gescand worden om de geschiedenis van de productieketen te kunnen zien. Zo kan de kwaliteit gecontroleerd worden, of het product zich aan regelgeving houdt, waar het uit bestaat, en hoe het product is gemaakt, verpakt, en verzonden. Gebruikers krijgen zo inzicht in de omstandigheden rondom de totstandkoming van het product, van arbeidsomstandigheden tot impact op het milieu.

 

De token van het netwerk draagt ook de naam WABI. Deze kunnen gebruikers onder andere verdienen door barcodes te scannen, enquêtes in te vullen en nieuwe klanten door te verwijzen. Als consumenten iets doen met merken die aan WABI verbonden zijn, verdienen ze WABI punten. Deze kunnen op een speciale marktplaats ingeruild worden voor producten, aanbiedingen en kortingen op duizenden verschillende items.

Handelen via Bitcoin Meester

Ons platform is heel gebruiksvriendelijk. Na verificatie van uw account, waar wij uw gegevens volgens AVG-richtlijnen behandelen, kunt u geld storten via bijvoorbeeld iDEAL. Daarna kunt u meteen handelen. Wij bieden kortingen op de aan- en verkooptarieven als u meer handelt.

Heeft u ergens vragen over?

Blader eens door onze handleidingen, of bekijk onze FAQ pagina, blog en kennisbank. Als u meer wilt weten helpt onze helpdesk u graag verder. Gebruik de chat, stuur ons een e-mail of bel met een van onze medewerkers. Wij zijn te bereiken via 085 007 6000 of helpdesk@bitcoinmeester.nl.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.