Menu Mijn account

Telcoin

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,00235494
-2.70%24H

TelCoin kopen met Euro's

Wilt u TelCoin kopen of verkopen met iDEAL of een van onze andere veilige betaalmethodes? Met Bitcoin Meester is doet u dit eenvoudig en snel. Via ons platform kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week meer dan 200 verschillende cryptovaluta zoals TelCoin kopen en verkopen. Ook kunt u hier gemakkelijk de TelCoin koers volgen. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een account. Een account aanmaken is minutenwerk, waarna u direct euro’s kunt storten en deze omwisselen voor TelCoin of een andere cryptomunt.

Grafiek Telcoin

Wat is TelCoin voor munt?

Telcoin heeft als doel verbinding te maken met mobiele netwerken wereldwijd, waardoor een gemakkelijke conversie mogelijk is tussen mobiel telecomgeld, prepaid krediet en postpaid facturatie platforms. Het team is van plan om het TEL ERC-20-token te verspreiden onder telecomoperators, die het vervolgens aan hun abonnees zullen verkopen. Het team is ook van plan om zijn positionering te gebruiken om roaming-uitgaven te bieden (toeristen toegang te geven tot uitgaven in lokale valuta), internationale hulp (het faciliteren van uitbetalingen aan banken) en online betalingen in het algemeen.

Eenvoudig en snel TelCoin kopen met iDeal

Wilt u snel TelCoin kopen? Dan is het online platform van Bitcoin Meester wellicht een ideale oplossing. Het enige wat u hoeft te doen is een account aanmaken en geld hierop te storten. Wanneer u hiervoor iDEAL gebruikt als betaalmethode, staat het geldbedrag binnen enkele minuten op uw account en meteen TelCoin kopen. Vervolgens bepaalt u zelf wat voor u het juiste moment is om uw munten te kopen of te verkopen. Dat is uiteraard afhankelijk van de koers. Via ons platform kunt u de TelCoin koers overal volgen. Naast dat u onze website kunt gebruiken bieden wij ook een Android App aan en binnenkort ook onze iOS app. Hiermee kunt u ten alle tijde vanaf elke locatie traden! Via deze link kunt u onze Android app downloaden.

Heeft u vragen?

Loopt u ergens tegenaan tijdens het aanmaken van een account of de werking van ons platform? Blader dan eens door onze pagina met veelgestelde vragen of neem direct contact op met onze helpdesk. Bel naar 085 007 6000 of stuur een mail naar helpdesk@bitcoinmeester.nl. Wij beantwoorden graag uw vragen en komen samen tot een oplossing!

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.