Menu Mijn account

Terra

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 24,1350068
-9.54%24H

Wat is Terra (LUNA)?

LUNA is de token welke het Terra blockchain-protocol aandrijft. Terra is een uniek blockchain-protocol dat aan fiat-valuta gekoppelde stablecoins gebruikt om prijsstabiele betalingssystemen aan te drijven. Op deze manier combineert Terra de prijsstabiliteit en brede acceptatie van fiat-valuta's met de voordelen van de privacy die cryptocurrencies bieden, zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH).

Grafiek Terra

Het ontstaan van Terra

Terra werd gelanceerd in april 2019 terwijl de ontwikkeling al begon in januari van 2018. 

Sinds september 2020 biedt Luna stablecoins gekoppeld aan de Amerikaanse dollar, de Zuid-Koreaanse won, de Mongoolse tugrik en het valutamandje met speciale trekkingsrechten van het Internationaal Monetair Fonds. Terra is van plan om aanvullende opties uit te rollen in de nabije toekomst.

Wat is LUNA?

Terra's native token is LUNA. De token wordt gebruikt om de prijs van de stablecoins van het protocol te stabiliseren. LUNA-houders kunnen ook bestuursvoorstellen indienen en erover stemmen.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.