Menu Mijn account

Terra

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 56,9394980
-6.12%24H

Terra (LUNA) kopen met iDEAL doe je eenvoudig met Bitcoin Meester

Eenvoudig en snel LUNA kopen? Dan bent u aan het juiste adres! Met Bitcoin Meester kunt u gemakkelijk LUNA kopen en verkopen met iDEAL of Bancontact. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een account welke u binnen enkele minuten kunt openen. Hierna kunt u direct aan de slag met het handelen in cryptovaluta.

Grafiek Terra

Wat is Terra?

Terra is een netwerk met als doel om de koers stabiel te houden. Op die manier is het veel makkelijker om aankopen te doen. Door de grote schommelingen in de koers van cryptovaluta is het vaak moeilijk voor winkeliers om cryptovaluta als betaalmiddel te accepteren. 

 

Dit probleem wordt vaak opgelost door een cryptovaluta te linken aan een valuta uit de echte wereld. Men noemt dit soort munten stablecoins. De koers hiervan wordt zo dicht mogelijk bij de koers van de valuta gehouden. Echter is het gros van deze stablecoins gelinkt met de Amerikaanse dollar en wordt dus de rest van de wereld genegeerd. Dit is waar Terra om de hoek komt kijken. Het Terra netwerk wil vele stablecoins uitbrengen, waarbij elke munt gelinkt is aan de valuta van een land. Via Terra kan je snel bijvoorbeeld UST, gelinkt aan US dollar, uitwisselen voor KRT, gelinkt aan de Koreaanse Won. Bijzonder aan Terra is dat het in Korea en Mongolië al door behoorlijk wat bedrijven als betaalmiddel geaccepteerd wordt. 

 

Voor elke transactie die uitgevoerd wordt moeten er transactiekosten betaald worden. Deze kosten zijn een stuk lager in vergelijking met de kosten van traditionele wisselkantoren. Deze transactiekosten worden in LUNA uitbetaald aan de bijdragers van het netwerk.

Meer informatie nodig?

Heeft u nog overige vragen waar u niet helemaal uitkomt? Blader eens door onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Wilt u meer weten over Terra, bekijk dan ook eens ons blog waar we dieper ingaan op de werking van de munt. 

Is dit niet de munt waar u naar op zoek bent? Gelukkig bieden we ruim 200 andere cryptovaluta aan. Op ons blog staat ook nog veel meer informatie over de vele andere cryptovaluta.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.