Menu Mijn account

Tezos

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 1,12415664
-5.47%24H

Tezos (XTZ) kopen met iDEAL

Via ons platform kunt u gemakkelijk XTZ verhandelen. Hieronder ziet u de actuele prijs en huidige koers van XTZ. Met een account kunt u ruim 200 verschillende cryptovaluta kopen en verkopen op onze website of app voor zowel Android als iOS.

Grafiek Tezos

Wat is Tezos?

Tezos is een blockchain die zichzelf aanpast op basis van stemmen van gebruikers. Tezos biedt vele functies die andere cryptovaluta ook bieden, zoals het ontwerpen van nieuwe applicaties en het uitvoeren van smart contracts. Dit zijn transacties die gemaakt kunnen worden zonder goedkeuring van derde partijen. 

 

Het bijzondere van Tezos is de manier hoe upgrades van het platform tot stand komen. Bezitters van de token van Tezos, XTZ, kunnen stemmen op veranderingen aan de regels van het platform. De software past daarna automatisch deze update toe. Met dit systeem wil Tezos de kans verkleinen dat de blockchain splitst, bekend als een fork. Dit kan gebeuren als een deel van de gebruikers andere regels wil hebben en verder gaat met een nieuwe, aangepaste blockchain. Dit is iets waar Bitcoin en Ethereum in het verleden problemen mee hebben gehad.

XTZ handelen via Bitcoin Meester

Ons platform is eenvoudig, accuraat en veilig. Een account is snel gemaakt en wordt daarna door ons geverifieerd. Hierbij worden uw gegevens goed behandeld volgens de AVG-richtlijnen. U kunt een gekozen bedrag overboeken via iDEAL, Bancontact of een handmatige overschrijving. Vervolgens kunt u onbeperkt cryptovaluta kopen en verkopen. Voor het aan- en verkopen rekenen wij transactiekosten van maximaal 1%. Deze dalen tot 0.10% wanneer u meer handelt. Met onze any-to-any functie kunt u simpelweg de ene munt voor de andere omwisselen voor de helft van de transactiekosten.

Nog vragen?

U kunt bladeren door onze handleiding, FAQ pagina, kennisbank en blog met het laatste cryptonieuws. Ook is onze helpdesk 7 dagen per week te bereiken via e-mail op helpdesk@bitcoinmeester.nl. Via chat en telefoon kunt u ons contacteren op werkdagen tussen 09:00-17:00 uur. Wij zijn te bellen op 085 007 6000. Een chat start u gemakkelijk via onze website.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.