Menu Mijn account

Tezos

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 5,61179259
-5.13%24H

Tezos kopen doe je eenvoudig en snel op Bitcoinmeester.nl!

Wilt u Tezos XTZ kopen, verkopen of de Tezos koers bekijken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Als een van de hardste stijgers het afgelopen jaar biedt de munt veel potentie. Tezos heeft het ingebouwde consensus systeem voor het vermijden van conflicten over de ontwikkeling van het netwerk en het vermijden van hardforks. Het is gemakkelijker om de code aan te passen om zo forks te vermijden. Tezos is geprogrammeerd in OCaml. Hier is een extra smart contract language (Michelson) aan toegevoegd. Tezos bestaat uit meerdere netwerklagen. Het is een self-amending cryptographic ledger en beschikt over een modulair ontwerp met maar liefst 3 modules.

Grafiek Tezos

Tezos koers volgen

Voordat u besluit of u Tezos wilt kopen, wilt u uiteraard eerst de koers bekijken en het juiste moment bepalen waarop u besluit uw XTZ te kopen of te verkopen. Dit kunt u doen middels bovenstaande grafiek. U kunt hierin terugkijken, inzoomen en uitzoomen. Hiermee kunt u een weloverwogen beslissing maken. Heeft u geen tijd om constant achter de computer te zitten en de koersen in de gaten te houden? Dan kunt u een vooraf ingestelde order plaatsen. Via de knop "Geavanceerd" kunt u een prijs instellen waarvoor u de munt wilt kopen of verkopen, wanneer de koers dit punt bereikt doet het systeem het werk voor u en worden de munten direct omgewisseld! Zo hoeft u dus niet de hele dag achter de app of computer te zitten om uw trades te maken.

Op zoek naar iets anders?

Is Tezos niet de munt waar u naar op zoek bent? Dan hebben wij gelukkig nog ruim 190 andere munten in ons aanbod! Wat dacht u bijvoorbeeld van XRP, Chainlink, of Ethereum? Alle munten kunt u eenvoudig aankopen en verkopen vanuit onze app of via de desktop. Een account maakt u aan in enkele minuten en euro's stort u eenvoudig met iDeal of Bancontact. Toegankelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, onze website en apps zijn zo ingericht dat iedereen ermee overweg kan en wanneer u een vraag heeft kunt u onze helpdesk contacteren. 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.