Menu Mijn account

The Graph

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,14225510
-5.87%24H

The Graph (GRT) kopen met iDEAL

Bekijk hieronder de actuele prijs en de prijsontwikkeling van The Graph. GRT is gemakkelijk aan te kopen en verkopen via Bitcoin Meester. U kunt gemakkelijk geld storten via iDEAL of Bancontact en direct beginnen met handelen. Wilt u nog hulp bij het opzetten van een account of de aan- en verkoop van cryptovaluta, dan kunt u een van onze medewerkers contacten via telefoon of chat.

Grafiek The Graph

Wat is The Graph?

The Graph is een platform dat kan worden gebruikt om gegevens van verschillende blockchain applicaties op te vragen. Het verzamelt, verwerkt en slaat informatie van de blockchain op om het makkelijk te maken hierin te zoeken. Via het platform kunnen ontwikkelaars API’s maken en publiceren. Een API maakt communicatie mogelijk tussen verschillende applicaties. Een API gemaakt op The Graph wordt ook wel een Subgraph genoemd. Door een Subgraph te gebruiken kan je gemakkelijk data zoeken door zoekopdrachten in te vullen.

Hoe werkt het?

De gegevensstroom van transacties op de blockchain beginnen met gedecentraliseerde applicaties. Gedecentraliseerde applicaties zijn applicaties die niet op een enkele computer staan en ook niet onder de controle van een enkele persoon of bedrijf staan. Dit zorgt er voor dat de applicatie gedeeld kan worden door verschillende gebruikers zonder tussenkomst van een derde partij. Al deze gegevens bevatten een registratie van de gebeurtenissen totdat een transactie definitief is. Dan komt the Graph Node om de hoek kijken. Nodes zijn de onderdelen van een blockchain die transacties valideren en alle transacties die gedaan zijn opslaan. The Graph Node scant de blockchain database, verzamelt gegevens en filtert relevante data voor gebruikers van de zogenoemde Subgraphs. 

Handelen via Bitcoin Meester

The Graph kopen bij Bitcoin Meester kan snel en makkelijk na het maken van een account. Nadat uw account is geverifieerd kunt u hier euro’s op storten. Dit kan bijvoorbeeld snel via iDEAL. Het bedrag is binnen een paar minuten beschikbaar. Als u The Graph koopt wordt dit bijgeschreven op uw account met geïntegreerde wallet. 

U kunt de munten ook in uw eigen wallet bewaren. Als u The Graph of andere munten verkoopt betalen wij snel uit. Indien u vaker koopt en verkoopt via ons platform, neemt de korting op de transactiekosten toe.

Heeft u ergens vragen over?

Heeft u nog overige vragen waar u niet helemaal uitkomt? Blader dan eens onze handleidingen of bekijk onze FAQ pagina. Is dit niet de munt waar u naar op zoek bent? Gelukkig bieden we ruim 200 andere cryptovaluta aan. Op ons blog bieden we meer informatie aan over de vele andere crypto’s.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.