Menu Mijn account

The Graph

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,62790568
-5.40%24H

The Graph (GRT) kopen met iDEAL

Wanneer u geïnteresseerd bent in een cryptocurrency, zoals The Graph (GRT), is het belangrijk om de koers van deze valuta in de gaten te houden en op basis daarvan uw beslissingen te maken om de munt te kopen of te verkopen. Bij Bitcoin Meester bieden we u deze mogelijkheid, tevens kunt u The Graph token kopen met euro's en betalen via iDEAL. Ons platform is makkelijk en veilig in gebruik, zo kunt u alle 200+ coins aankopen met euro's en betalen middels iDEAL. Ervaar zelf hoe eenvoudig het is om GRT token te kopen!

Grafiek The Graph

Wat is The Graph?

The Graph is een indexeringsprotocol voor gedecentraliseerde applicaties waarmee ontwikkelaars efficiënt toegang hebben tot blockchain-gegevens. Ontwikkelaars kunnen subgraphs maken die bepalen hoe blockchain-gegevens op een verifieerbare manier moeten worden opgenomen, geïndexeerd en gepresenteerd.

In het protocol zijn er deelnemers, deze worden onderscheiden in vier soorten, namelijk:

Indexers: node operators die GRT staken om indexerings- en verwerkingsservices te bieden. Indexeerders verdienen indexatie beloningen voor hun diensten.

Curatoren: ontwikkelaars van subgraphs, gegevens consumenten of communityleden die aan Indexers aangeven welke API's door het protocol moeten worden geïndexeerd.

Delegators: individuen die willen bijdragen aan de beveiliging van het netwerk, maar zelf geen Graph Node willen runnen.

Consumenten: de eindgebruikers van het netwerk die subgraphs opvragen en zoekkosten betalen aan de indexeerders, curatoren en delegators.

Wat is de GRT token?

GRT is de native ERC-20 utility-token van The Graph protocol en kent verschillende use-cases. Zo kunnen indexeerders GRT staken in om indexerings- en zoekservices te bieden. Curatoren kunnen behalve staken ook GRT in een bonding-curve storten om op een specifieke subgraaf te signaleren en een deel van de vraagkosten te verdienen. Delegators dragen op hun beurt bij door GRT te delegeren aan bestaande Indexers, en verdienen in ruil daarvoor een deel van de query vergoedingen en indexering beloningen.

Daarnaast wordt het door de consumenten gebruikt als betaalmiddel. Consumenten betalen GRT voor subgrafische zoekopdrachten aan de indexeerders, curatoren en delegators.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.