Menu Mijn account

The Sandbox

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,63804771
-4.18%24H

The Sandbox (SAND) kopen met iDEAL

Bij Bitcoin Meester is het mogelijk om The Sandbox utility-token SAND te kopen met iDEAL, Bancontact, of een andere veilige en snelle betaalmethode. Na het kopen staan de tokens direct in uw SAND wallet en kunt u de munten verkopen, bewaren of versturen.

Grafiek The Sandbox

Wat is The Sandbox?

The Sandbox biedt een online virtuele wereld, gemaakt voor en door de gebruikers zelf. De wereld is gebouwd op de Ethereum-blockchain. Spelers kunnen in de wereld bouwen, land kopen en bezitten, en geld verdienen met behulp van SAND tokens. Spelers kunnen digitale activa maken. Deze heten Non-Fungible Tokens, ook bekend als NFT's. Dit zijn unieke digitale creaties binnen het platform. Deze kunnen vervolgens geüpload worden naar de digitale markt in de virtuele wereld. 

Naast het spelen op The Sandbox is er ook de mogelijkheid om eigen 3D-games te ontwikkelen en uit te brengen. Dit kan door gebruik te maken van The Sandbox Game Maker. The Sandbox heeft meerdere partnerschappen gesloten met bedrijven als Atari en CryptoKitties. The Sandbox heeft als doel de blockchain en het reguliere gamen samen te brengen. Voor zowel liefhebbers van crypto- als niet-cryptogames moet dit aantrekkelijk worden door de voordelen te bieden van echt eigendom, digitale schaarste en mogelijkheden om inkomsten te genereren op het platform.

Waarom kiezen voor Bitcoin Meester?

Bitcoin Meester biedt een eenvoudig te gebruiken platform waar er meer dan 200 verschillende cryptovaluta kunnen worden verhandeld. Bitcoin Meester is officieel geregistreerd bij de Nederlandsche Bank als cryptovaluta-aanbieder.

U koopt Alpha of een andere valuta voor eerlijke prijzen. Fees voor het aan- en verkopen van cryptovaluta zijn maximaal 1%. Deze kosten dalen tot 0.10% wanneer u vaker handelt. Veiligheid en transparantie zijn belangrijk voor ons. Naast onze website hebben wij ook een Android en iOS app die kunnen worden gebruikt om te handelen in cryptocurrencies. Zo kunt u altijd handelen, waar u ook bent!

Komt u er niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op per mail via helpdesk@bitcoinmeester.nl of telefoon op 085 007 6000.

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
EPS
Kosten:2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.