Menu Mijn account

The Sandbox

Geavanceerd

Via deze functionaliteit kun je vast aankoop- en verkooporders in het systeem zetten, zodat er op een gewenste prijs automatisch gekocht of verkocht wordt.

Je moet ingelogd zijn voor deze functie.

€ 0,63835906
-0.97%24H

Eenvoudig, veilig en snel The Sandbox (SAND) kopen en verkopen met iDEAL

SAND is de utility token van het platform ‘The Sandbox’. The Sandbox is een virtuele wereld waar spelers hun game-ervaringen in de Ethereum blockchain kunnen bouwen, gebruiken en ermee kunnen verdienen. Bij Bitcoin Meester is het mogelijk om The Sandbox utility-token SAND te kopen met iDeal, Bancontact, of een andere veilige en snelle betaalmethode. Na het kopen staan de tokens direct in uw SAND wallet en kunt u de munten verkopen, bewaren of versturen.

Grafiek The Sandbox

Wat is The Sandbox

The Sandbox biedt een online virtuele wereld waar spelers hun game-ervaringen in de Ethereum-blockchain kunnen bouwen, gebruiken en kunnen verkopen met behulp van SAND tokens. Spelers kunnen digitale activa (Non-Fungible Tokens, ook bekend als NFT's) maken en deze uploaden naar de digitale markt. Vervolgens kunnen ze deze items slepen en neerzetten om game-ervaringen te creëren met The Sandbox Game Maker. 

The Sandbox heeft meerdere partnerschappen gesloten met bedrijven als Atari en Crypto Kitties. The Sandbox heeft als doel blockchain in het reguliere gamen te brengen en zowel liefhebbers van crypto- als niet-cryptogames aan te trekken door de voordelen te bieden van echt eigendom, digitale schaarste, mogelijkheden om inkomsten te genereren en interoperabiliteit.

Waarom kiezen voor Bitcoin Meester?

Bij Bitcoin Meester bieden we gebruikers de mogelijkheid om meer dan 200 verschillende cryptocurrencies te kopen, verkopen of te bewaren. Naast SAND hebben we onder andere Celsius Network, Chainlink en XRP in ons aanbod. Ons doel is om het handelen in cryptocurrencies zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk te maken. Daarom kunt u iedere munt, zoals The Sandbox, kopen met iDEAL. Zo heeft u de munten binnen enkele minuten aangekocht en in uw SAND wallet staan. 

Komt u er toch niet uit?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met ons op.

Contact opnemen

Euro's storten

Vul het gewenste bedrag in:

Transactiekosten worden ingehouden op bovenstaande bedrag.

Let op! Storten is enkel toegestaan vanaf uw eigen rekening. Stortingen vanaf een andere tenaamstelling zullen worden tegengehouden.

iDeal
Kosten: € 0,00
Bancontact
Kosten: 1.1%
SEPA
Kosten: € 0,00
Giropay
Kosten: 2%
Sofort
Kosten: 2%
Handmatige overboeking: Je mag deze week nog maximaal storten. Minimale storting € 10,00.

Ons rekeningnummer (IBAN):
NL08 BUNQ 2291 5794 28

Ten name van:
Coin Meester B.V.

BIC/SWIFT:
BUNQNL2A

Omschrijving (klantnummer):


Gestort geld wordt bij ons direct verwerkt, maar hou er rekening mee dat een banktransactie één werkdag onderweg kan zijn.